Сбогом на "добрите сили"

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sbogom-na-dobrite-sili/111046 SvobodnoSlovo.eu
Сбогом на "добрите сили"

Лена Бориславова е пускала класифицирана информация към медия.

Весела Чернева е “съгласувала” националната ни позиция за Македония със Скопие.

Вътрешният министър съобщава, че Кирил Петков и правителството му са превели над 50 милиона на (както изглежда) кухи фирми с претекст помощ за украинските бежанци.

Асен Василев днес беше на разпит в прокуратурата във връзка с принуда и заплаха над Радостин Василев.

Като към това добавим убийството на Къро, който сам признава, че ПП са негови хора, както и странните (меко казано) обстоятелства около смъртта на близкия до ПП адвокат Джингов, ситуацията започва да мирише още повече.

“Продължаваме промяната” е приключена. Извършените от тях безобразия тепърва ще бъдат обект на разследвания. Онези, които ги създадоха за 15 минути, сега горе-долу за същото време ще ги унищожат.

Появиха се като сглобка между външни разузнавателни служби, криминален контингент и приватизационни барони. Днес част от тези фактори си оттеглят подкрепата, с което дърпат килимчето под краката на “добрите сили”.

Същите, днес вече е видимо за всички, не само за по-просветените от нас, които знаем картината от самото начало, че тези не са нито добри, нито вече са сила.

Сбогом. И благодаря за рибата.

Автор: Петър Кичашки

trud.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.