Сглобката предлага стабилност в мизерията. Ни повече, ни по-малко

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sglobkata-predlaga-stabilnost-v-mizeriyata-ni-poveche-ni-po-malko/128833 SvobodnoSlovo.eu
Сглобката предлага стабилност в мизерията. Ни повече, ни по-малко

Днес се очаква контра офертата на ГЕРБ към ППДБ под формата на чернова за коалиционно споразумение. Почти сигурно е, че ротация ще има, а управлението ще продължи да бъде в насипно състояние и след това.

Безпринципната сглобка ще продължи, защото целта е да обслужва чужди на България интереси, а водителите на сглобката са зависими от тези чужди фактори. 

Денков и Габриел щели да пишат оценки на министрите. А политическите лидери на партиите от сглобката ще пишат ли оценки на кабинета? Така и не разбрахме чий е примерно вътрешния министър? Интересно за негово каква ще е оценката, защото Денков му искаше оставката, а ДПС и ГЕРБ го бранеха като майки-орлици... А на земеделския министър, на министъра на спорта, на военния министър? Ще посмеят ли ГЕРБ и ДПС да поискат смяната им? Ако не ги сменят бадева бълваха змии и гущери по медиите...

Премиерът Денков рече - първо реформите, после споразумение. Кои реформи? Девет месеца какво правихте? Какво реформирахте и какъв беше ефектът? 

Сглобката предлага стабилност в мизерията. Ни повече, ни по-малко.

Карлос Контрера

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.