След като стана ясно, че нито Байдън, нито Държавния департамент или Пентагона ще приемат групата подлизурковци, възниква логичния въпрос, те в крайна сметка при кого отиват ?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sled-kato-stana-yasno-che-nito-baydan-nito-darzhavniya-departament-ili-pentagona-shte-priemat-grupata-podlizurkovci-vaznikva-logichniya-vapros-te-v-krayna-smetka-pri-kogo-otivat/126523 SvobodnoSlovo.eu
След като стана ясно, че нито Байдън, нито Държавния департамент или Пентагона ще приемат групата подлизурковци, възниква логичния въпрос, те в крайна сметка при кого отиват ?

След като вчера цял ден оплакваха нацистките колаборационисти Богдан Филов, Багрянов и Руси Русев и им поднасяха цветя, хунвейбините на новата културна революция, които всъщност са най-обикновенни ало измамници, отпрашват за САЩ с правителствения самолет на екскурзия. Воаяжа, който ще ни струва няколко милиона, очевидно има изцяло туристически характер и предстои някакви лобисти да намерят неотговорни или полуотговорни фактори в САЩ, пред които Денков и бандата му да се подмазват. След като стана ясно, че нито Байдън, нито Държавния департамент или Пентагона ще приемат групата подлизурковци, възниква логичния въпрос, те в крайна сметка при кого отиват и какво точно ще правят там? Очевидно първоначалната "стратегия" да закарат жалкия Денков и той да си направи "селфи" със сенилния старец Байдън се е провалила и наетите от нашенските безбъдници американски лобисти са занижили нивото на предротационната фотосесия. В крайна сметка една група нищожества, които 80% от българския народ не подкрепя ще отидат в САЩ, за да се срещнат с някакви НПО-та и не особенно влиятелни еврейски организации. 

Явно Кирчо кретена и компанията му са си намерили майстора и са платили на лобисти, които са същите измамници като тях самите и сега ще вият врат по потни залички с някакви изпадняци, които тукашните слугински медии ще се опитат да ни представят за значими фактори. Планът на "високопоставената" делегация, предвождана от Денков, сигурно включва обикаляне по улиците около различни държавни учреждения и тротоарни селфита с всеки, който носи костюм. Най-гръмки ще са новините по телевизията на Бай Спас ако някой портиер се съгласи да пусне жалкарите в някое фоайе и склони да се снима с тях. Това ще се представи като "стратегически пробив" в двустранните отношения! Сигурно делегацията ще се придвижва из Америка с развят украински флаг и ще издига анти-руски лозунги пред всеки срещнат, за да привлече внимани и респективно да предизвика съжаление пред някой чиновник от средния ешалон, който евентуално да каже добра дума за Денков и същия да получи поне някаква легитимация като виночерпец. 

Тези хора са жалки колониални наместници и то треторазрядни и АЗ не ги считам за свои сънародници, а още по-малко искам да се асоциирам с тях по какъвто и да било повод. Това не са хората, които ме представляват, а някаква трупа шарлатани, които временно са се добрали до властта чрез измама и с малко гласове от шепа инфантили и дегенерати. 
Ако Денков наистина вдигне правителствения самолет и заведе антуража си на подобно жалко "турне" трябва да бъде съден и да върне парите, които е похарчил за тази срамна екскурзия!

Никога през цялата ни нова история начело на държавата ни не са стояли подобни нищожества!

Страхил Ангелов

9 Коментара

East - west intruder

преди 3 месеца

Браво Страхиле! По-големи нищожества начело на държавата никога не е имало!

Коментирай

moitoi

преди 3 месеца

Едно време е имало Хаджилък а сега Американлък!!!Важното е да стъпнат на Свещената Земя където витае Духа на Бай-дън!!!

Коментирай

Прик

преди 3 месеца

Напълно съгласен със Страхил! Чак мен ме е срам от тия.

Коментирай

Фоки

преди 3 месеца

Нищожни дребни душици.Наскоро едни други клоуни се разходиха до Виетнам.Докога ще харчат парите на хората за екскурзии.... докато не ги избесим.Друг начин просто няма.

Коментирай

Констанца

преди 3 месеца

Съгласна с всички изказали се и най-вече със Страхил!

Коментирай

Шакира

преди 3 месеца

Абсолютно вярно ,тези жалки карикатури нямат право да са наши представители!Нека подкрепим декларацията за сваляне на това жалко правителство.Галя от Посолството да им търси място по островите

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.