Според мен, случващото се в сърцето на Европа показва, че е дошъл края на управлението поне на Макрон

https://svobodnoslovo.eu/komentar/spored-men-sluchvashtoto-se-v-sarceto-na-evropa-pokazva-che-e-doshal-kraya-na-upravlenieto-pone-na-makron/112605 SvobodnoSlovo.eu
Според мен, случващото се в сърцето на Европа показва, че е дошъл края на управлението поне на Макрон

Според мен, случващото се в сърцето на Европа показва, че е дошъл края на управлението поне на Макрон. Припомням, че:

🔴През 2020 г. в обръщение към народа на Ливан Макрон произнася следните думи:

"Революцията не се случва по поръчка, тя се прави от народа."

🔴През 2023 г.в обръщение към французите Макрон изрича: 

"Протестите са незаконни и никой няма право да се бунтува срещу представители на народа."

Незаконен протест??

Демокрация??

Представители на народа??

На какво се дължи тази рязка промяна в мнението сами може да се досетим. Клатенето на столчето при поети ангажименти, вероятно подплатени с банкови транзакции обръща мирогледа на 180°

Ситуацията във Франция е критична, полицията вече има разрешение и възможност да стреля с бойни патрони.

В Лион изгориха полицейски участък и ограбиха оръжеен магазин в Марсилия, което означава, че и там протестиращите са въоръжени с огнестрелни оръжия.

Всъщност - френската полиция е била обстреляна с американски пушки, които може би са дошли от Украйна. Абе, как "може би", от месеци се шушука, че оръжието, което пристига в Уйна се продава предимно в Африка. 

От мародерите в Париж, са иззети две преработени едрокалибрени пушки Accuracy International. Същите пушки бяха доставени в Украйна миналото лято - нещо неясно?

В Страсбург "мирни активисти" любезно взеха назаем полицейското оръжие и оборудване от интериора на полицейски автомобил.

Само допускам, че новото ни правителство е напълнило гащите, защото много добре си правят преценката, че има вероятност искрата да прерастне в огън и българите да сътворят един по-шумен пърформънс, нещо като есенна революция. За това и нападат Възраждане, ще им се предварително да ги елиминират от шахматната дъска, обаче... българите са непредсказуеми. Вече чета и чувам от хора, които откровено не харесват Възраждане /заради Костадин, поведението му и егото му/, че ...биха застанали рамо до рамо, "ако се случи нещо".

В същото време ППДБ и ГЕРБ искат да ни натикат зорлем в Шенген, да въведем еврото и да забравим, че сме българи.

Лилия Божкова 

2 Коментара

Иванова

1 year before

Готвят ни укро сценарии. Няма кой да защити народа от безумията на управляващите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.