Стана ми тъпо, другарчета. Разни покемони се опитват да ни затрият валутата, енергетиката ...абе цялостно държавата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/stana-mi-tapo-drugarcheta-razni-pokemoni-se-opitvat-da-ni-zatriyat-valutata-energetikata-abe-cyalostno-darzhavata/113634 SvobodnoSlovo.eu
Стана ми тъпо, другарчета. Разни покемони се опитват да ни затрият валутата, енергетиката ...абе цялостно държавата

Стана ми тъпо, другарчета. Разни покемони се опитват да ни затрият валутата, енергетиката ...абе цялостно държавата. Наскоро слушах интервю на някакъв дисидент, който бореше комунизма и пак опря до липсата на банани. 

В опит да се успокоя отидох да си взема тая плодова амброзия, ама нещо ми горчи м*мка му. Няма как да съм носталгик, защото съм пишлигар малко над 30-така. Ама като ни гледам преди постиженията в икономика, спорт и най-вече демография ми е тъпо. 

Знам, че сега ще кажете - ходи на море, яж си бананите, пътувай в чужбина и си трай. Ама сърце мъжко не трае. Горчат ми обидите на политическата хунта. Горчи ми чуждото управление. 

И реших да обвиня бананите .То кой да обвиниш. Тия дето са гледали докато затварят заводи и правят машините на скрап? Или тия дето са "изпълнявали заповеди"? А може би чуждите посолства и мрежи? Абе виновни са бананите. Че горчат! Да живее банановата република!

Тодор Беленски

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.