Светът е на една крачка по-близо до Третата световна война

https://svobodnoslovo.eu/komentar/svetat-e-na-edna-krachka-po-blizo-do-tretata-svetovna-voyna/125329 SvobodnoSlovo.eu
Светът е на една крачка по-близо до Третата световна война

Иран удари с балистични ракети американското консулство в град Ербил, Ирак. Атаката е представена като възмездие за терористичните атаки срещу ирански обекти (Керман) и ирански лидери.

Въпросното консулство според някои информации е било център на шпионска мрежа срещу Иран. В него са работели и израелски граждани. Засега не е известен броя на жертвите от ракетната атака. През последните 24 часа ХАМАС и неговите съюзници са атакували обекти на САЩ в Ирак с над 100 дрона „Шахид-136М“ и „Шахид-138“.

В Близкия Изток се активизираха мрежите изградени от убития от американците ирански генерал Сулеймани. КСИР твърди, че е унищожил щабове на ЦАХАЛ и Мосад. Въпросът е как ще реагират американците? Трудно е да се предскаже. Светът е на една крачка по-близо до Третата световна война.

Боян Чуков

2 Коментара

сащ трябва да умре

преди 3 месеца

Трета световна война е задължително да има! Ядрени бомби на всеки 10 метра трябва да падат по цялата територия на сатаната сащ! сащ е враг на човечеството! сащ е враг на световния мир! сащ е сатана! Свят без сащ би бил приказка, щастие и благодат! сащ е световно сатанистко зло!

Коментирай

Тони

преди 3 месеца

Да, ДД която управлява сащ е световно сатанинско зло. Харесва ми страстта в горния коментар, и аз искам Тихия и Атлантическия океан да се слеят в едно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.