Светът не само не одобрява политиката на Украйна и Запада, но открито демонстрира отдръпване от досегашния ред

https://svobodnoslovo.eu/komentar/svetat-ne-samo-ne-odobryava-politikata-na-ukrayna-i-zapada-no-otkrito-demonstrira-otdrapvane-ot-dosegashniya-red/117000 SvobodnoSlovo.eu
Светът не само не одобрява политиката на Украйна и Запада, но открито демонстрира отдръпване от досегашния ред

Погледът върху сесията на ООН и посещението на Зеленски в Белия дом показват неприятни за Запада неща. Отслабена е драстично прозападната хипноза върху света. Видяхме много празни места при речите на ключови западни фигури, включително при речта на Зеленски.

Светът не само не одобрява политиката на Украйна и Запада, но открито демонстрира отдръпване от досегашния ред. Празните кухи речи на Гутиериш и Байдън още повече засилват усещането за вмирисан труп в стаята. Румен Радев произнесе една от най-ястребовите речи на тазгодишната сесия, с което прослави за пореден път глупостта на България.

На фона на сблъсъкът Украйна - Полша и особено на фона на кратките, но бурни събития в Кавказ, речта на Радев доказа, че нашият политически елит е здраво завързан за украинския, за който не аз, а най-големият русофоб, Муравецки, каза, че потъва в блатото и дърпа всички със себе си, но Полша ще скъса това въже. Сесията на ООН и събитието в Кавказ показаха отново двете главни теми, които образуват трайно и сигурно една обща реалност за Запада.

Преди да ги кажа отново, ще обясня, че няколко часовата антитерористична операция на Азербейджан в Нагорни Карабах, ювелирно изпълнение, доведе до придвижване на армено-азерския договор за областта, който ще се подпише в близко време и ще бъде в полза на Азърбейджан. В двете основни теми за Запада има някои нови аспекти.

Първо. НАТО взе рязък и много остър обратен завой спрямо Украйна на Зеленски.

Второ. САЩ и Великобритания застанаха срещу Франция и ЕС в Кавказ. От доста време не бях виждала съвместно действие между САЩ и Великобритания, но тук и по двете точки има такова. Дали хегемонът извърши вътрешни прегрупирания и как се готви да отрази загубата на позиции предстои да видим, но в случая Вашингтон и Лондон действат в синхрон. Полша (Великобритания и Три морета) официално обяви спиране на оръжията за Украйна. Напрежението между двете страни нарастна толкова много, че Варшава изгони посланика на Украйна. Което си е дипломатически разрив по всички правила.

Предвид готвеното участие на Полша в подялбата на Украйна, това е много голям удар по интересите на Зеленски. Като се има предвид, че в Полша никой политик не казва и Добро утро без да го е съгласувал с английското и американското посолство, ясно е какво означава всичко случващо се за Зеленски. Тук ще прибавя и постоянната покана на Путин към Полша да се присъедини към Русия и всички произтичащи от това последици. Тя е нещо като дамоклев меч, който виси над главата на Запада и според мен е недосегаема постоянна заплаха за него, която рано или късно ще се реализира, Полша ще застане на мястото си, с Русия. Полската позиция съвпадна почти идеално точно с посещението на Зеля във Вашингтон, където той получи следното - Байдън го посрещна седнал, а не прав. Конгресът му отказа реч, говорил е само пред група сенатори. САЩ отказаха ракети с далечен обсег.

Значи ето, САЩ и Англия (Полша), главата на НАТО, спират военната подкрепа за Украйна лека полека. Това е сигурен знак, това е декларация за признаване краят и провалът на така нареченото украинско контранастъпление, което придвижи Украйна напред с около 100 м, но при 70 000 жертви за 3 месеца.

Що се отнася до Кавказ, искам да бъда минималистично ясна - САЩ и Англия застанаха зад Азербейджан. Позициите на Франция и на ЕС в Армения са буквално стъпкани от собственият им партньор САЩ, още един американски пирон в ковчега на Европа. Английските газови компании нямат никакво намерение да изостават Азърбайджан. Всички произтичащи от това процеси в Армения са подчинени на факта, че тя загуби подкрепата на САЩ. Вероятно се отказаха от нея като ненадежден партньор, САЩ в момента залагат много на отношенията си с 5-те Стана, държавите в Прикаспието, бившите съветски републики, чиито имена завършват на Стан. Там започва първото в историята посещение на американски президент. За мен най-големият геополитически удар за Армения е скритата победа на Турция над нея.

Аз ще бъда малко по-спокойна от други колеги по отношение на поредното безумие на управляващите, изгонването на руските свещеници и затварянето на руската църква в София. Интересно ми е какво ще направят с руската църква в Шипка. Съгласна съм, че зловредието е голямо и тежко. Съгласна съм, че държавата премина всички граници на разум и изпълнява без филтър и най-инфантилни приумици. Така е. Съгласна съм най-вече с това, че в основата преживяваме борба на тъмното и светлото, на Богофилите и Богофобите.

Съгласна съм също, че онази част от българския народ, която отказва да изпълни своето историческо предназначение и върви в противоположна на живота посока е отговорна. Но не съм съгласна, че българският народ целокупно е виновен и отговорен за всичко случващо се в последните години!

Българският народ е подложен на огромен вътрешен преход, на голям натиск, който не идва отвън, а отвътре и този натиск е толкова огромен, важен и епохален, че не може да се измери с никакви аршини, просто трябва да се издържи и премине. Причината за този натиск е неправилния път, който България върви в ЕС и НАТО. По този въпрос никой в нищо не трябва да бъде убеждаван, сам ще се убеди. Епохален е, защото в днешните времена се решава бъдещето през точно определени избори, които хората и народите правят.

България винаги е била разкъсвана отвътре между Изтока и Запада, между Горе и долу и този процес няма да спре, тук се изпитват всички хора. Има и още. Има неща, в които трябва да влезем, защото само ние можем да ги разбием и унищожим. Затова по-полека с клетвите и тръшкането по народа!

Има причини за всичко случващо се, включително България помага на Русия да се разкриват истинските лица зад маските на Запада. До един нашите български слуги на демонския ред, който превзе Запада, се осветяват именно сега и именно така. Проблемите няма да ни подминат, но да си свършим работата както трябва, тихо и кротко. Всичко ще си дойде на мястото и всеки ще си получи своето. България и българският народ не се управлява от някакви си тук хора.

И още една важна тема. Направили са нов вариант на Ковид, многократно писах за това и давах линкове. Почнаха облъчването и у нас. Официалната сводка на СЗО, централната, която вече е изпратена по имейлите на подопечните територии, е че новият подвариант Пирола ЗАОБИКАЛЯ ИМУННАТА СИСТЕМА И ИЗГРАДЕНИТЕ АНТИТЕЛА НЕ ВЪРШАТ РАБОТА. Целта е ЛОКДАУН И МАСОВО ВАКСИНИРАНЕ.

Както винаги. У нас вече заредиха ваксините, чакаме новата вълна страх и истерия да потече от медиите. Понеже това са лабораторни вируси, нищо общо с Природата нямат, тялото трябва да се подготви изрично. Имунната система е проектирана от Създателя да пази от всичко. Просто трябва да се държи в изправност. Но тъй като си имаме работа с демонски сили в една клетка, следователно противодействието е Христос.

Както винаги. Духовната работа и състояние на човека определят степента на защита, освен всички полезни природни средства за здрава и чиста имунна система. Успех в новата вълна, която глобалистите вече пратиха!

Анастасия Гешева

5 Коментара

copy - paste

преди 2 месеца

В Индия има приказка-Видиш ли кавга,значи снощи някой е имал англичанин на гости.

Коментирай

НИКОЛОВ

преди 2 месеца

Всичко добре, топно и на място казано, ама айде да не прекаляваме излишно с религията и Христос, а? Сигурно му е писнало от нас.

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

Вече БЛОКИРАХА И СКАНДАЛНО, КАТО МУ НАБУТАХА ГАДЕН ЕЛЕМЕНТ. ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, ТОВА Е КРАЯТ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, АКО ДОБИТЪКЪТ НЕ СЕ РАЗМЪРДА.

Коментирай

грубар

преди 2 месеца

Откога и хигиенистките започнаха да пишат коментари?

Коментирай

коки

преди 2 месеца

Много приказки...Но малко ми звучи като..."Една жена каза на пазара" Особено това... "Официалната сводка на СЗО, централната, която вече е изпратена по имейлите на подопечните територии" ... Някакви доказателства, линкове към издания и т.н.?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.