СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЛИБЕРАЛИЗЪМ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/svetloto-badeshte-na-politicheskiya-liberalizam/109813 SvobodnoSlovo.eu
СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЛИБЕРАЛИЗЪМ

 

Кандидатирането на Байдън за втори президентски мандат фактически означава че по отношение на половината от населението на САЩ, което поддържа Републиканската партия,  трябва да се вземат такива мерки, че да им стане ясно, че в една либерална държава, няма място за консерватори. Ето защо постоянно се говори за нападението на Капитолия от републиканци-терористи като тази тема се поддържа на предна линия постоянно от глобалните медии и властите. По същество това това е път към гражданска война, с начална фаза обявяване на независимост от страна на  отделни щати. Например, Тексас, който има опит в начални стадии на такава една афера.

В началото на 1990-те години се разпространяваше следната шега в Интернет: "Да се обединим всички добри и да избием всички лоши!"  Днешен актуален вариат е следния: "Всички, които говорят руски са лоши!", при което елементът на шега го няма и това  не е поради липса на чувство за хумор.

По същество, официално,  първата крачка е направена и кутията на Пандора  е отворена като днешният  американския вариант е следния: "Всички, които поддържат Републиканската партия са лоши!"  Това е и резултата от революцията на политическия либерализъм, произлязъл икономически от Вашингтонския консенсус въведен през 1980-те години (мерки, засилващи ролята на пазарните сили  за сметка на  ролята на държавния сектор), а идеологически - от сатанизма проповядван от Давоския Карл Шваб (ЛГБТ, ювенална юстиция и т.н.), Ясно е, че политическият либерализъм  няма нищо общо с класическото философско понятие за либерализъм . Смисълът на този политически либерализъм е много прост: демокрацията е власт на демократите, а либерализмът  е власт на банкерите. За да останат банкерите на власт се налага да се унищожат консерваторите. (За САЩ вече има предвиждания, че изборите през  2024 година ще са последните).

Сега един по-фундаментален въпрос:  " Коя е най-основната консервативна институция в историята на човечеството?"  Отговор: Семейството! Следователно, изискването да се осигури  световно господство на политическия либерализъм води до заключението, че трябва да се ликвидира семейството.

Ето какво предлага съвременната биотехнология комбинирана  със съответна политика: използува се изкуствена матка като се забранява раждането на деца в семейството. Т.е. деца могат да се раждат само изкуствено в инкубатор като се възпитават в специални либерални детски домове. Операционно  медицински се осигурава, че става въпрос за дете, което е нито момче нито момиче. Резултатът е населяване на света с нов тип homo sapiens (някои ги наричат "new monsters"; човешки бройлери) като следствие от факта, че хормоналната система не може да се променя операционно: ако лабораторно произведеният индивид след операцията е, например,  момиче, то хормонално си остава момче. Вече има достатъчно случаи да се говори за статистика на самоубийствата на индивиди с  променен пол.  Причина? Осъзнаване, на собствен гръб, истинското физиологическо състояние десетина години след операцията.

Само за сведение, нещо от последните новини. В Германия специалните служби отнемат дете от мюсюлманско семейство поради неприемане ценностите на ЛГБТ на основание оплакване до социалните служби от училищната администрация.  Въз основа на това оплакване съдът лишава семейството от родителски права с нов опекун - държавата.  (https://rusnext.ru/news/1682841793935080).

Не е лошо да се спрем на новите възможности предлагани от изкуствения интелект  (ИИ, на английски  AI)  например, с цел предотвратяване на всяка възможност за организиране, която решава най-кардинално проблема с всякакви избори. Става въпрос за създаване на атомизирано общество от т.нар. джендивиди (джендърно уникални индивиди).     

Джендивидът е  персонаж на недалечното светло бъдеще, който  е генетично верен единствено на дигиталната корпорация, която го е създала от лабораторен зародиш, единствен жител на собствена виртуална планета сътворена от него самия с помощта на компютърни програми  по негов  интелектуален избор. Програмите са комплементарни на негови уникални желания и хрумвания, подлежащи всеки момент на промени,  включително поради най-екстравагантни идеи. Идеите могат да бъдат само негови собствени, съгласно най-висшия принцип за ненарушимите индивидуални права на джендивида. 

Нашият индивид е обезопасен максимално, но не и абсолютно,  главно поради  възможни хакерски атаки от страна на агенти на други (вражески) дигитални корпорации. Тези атаки са по принцип летални тъй като пренасят мигновено нашия индивид на друга виртуална планета, където, поради джендърна несъвместимост и изключителна чувствителност, може да просъществува минимално време. Несъвместимостта е гарантирана чрез принципа, че  всеки индивид по рождение и по интелектуално оформяне е джендърно различен от всеки друг. С неговата смърт изчезва и неговата виртуална планета.  Джендивидът е атомизиран в смисъл, че му е жизнено противопоказно да има контакти с друг джендивид. По тази причина, единствено за тяхно добро, контактите  между джендивиди са програмно напълно блокирани. Още, експериментално е подтвърдено, на всичките 150%, че такива контакти са интелектуално напълно безмислени т.е. излишни.

Всяка дигитална корпорация води борба на живот и смърт с други такива корпорации, всички те създадени в далечното минало, в зората на  джендърната идеология, когато е имало само ограничен брой флуктуиращи джендър идентичности и когато практически всички индивиди са били общи и свободни за разпределяне. Тогава борбата между корпорациите е била за по-голям брой ассоциирани индивиди, предлагайки в началото бонуси от най-различен вид за големи групи, после по-специфични бонуси, нагодени за по-малки групи, и накрая за отделни индивиди. Това е началното и окончателно разпределяне. Блокирането на преминаването на индивиди от една корпорация в друга е било голям проблем в началото, когато все още е нямало програми за интелектуално-физиологично удовлетворяване на всеки индивид. Този проблем е решен в смисъл, че преминаването на индивид от една корпорация в друга е еквивалентно на неговото унищожаване. Т.е. днес борбата между дигиталните корпорации се свежда главно до унищожаване на противникови джендивиди.

Ясно е, че корпорациите с най-добри хакери имат предимство. Самите хакери са консервирани индивиди от до-джендърнната епоха, т.е. без джендърна идентичност, универсални хакери, изключително ценни, по ценни от атомно оръжие. Самото атомно оръжие с разните му там ракети е все още решаващ фактор, но по-скоро сдържащ. Както и в миналото - я остане някой жив я не. Много по-важни оръжия са системите от квантови компютри с минимални размери, с безкрайно бърза и всепроникваща неутринна комуникация, изискващи минимална енергия. По тези причини те са географски трудно откриваеми.

Няма какво да се лъжем, днешните  корпорационни самураи са хакерите без джендърна идентичност, уникални за днешното време интелекти, които всяват страх и сред дигиталните генерали - собствениците на корпорациите. Те са също без джендърна идентичност, големи интелекти, с главна клалификация "Класически финансов хакер".  Финансови хакери със съвременна квалификация няма - всички вътрешно-корпоративни финансови операции са поети от компютърни програми. Междукорпоративните финанси, както вече се досещате,  са в ръцете на класическите финансови хакери - дигиталните корпоративни генерали. Нищо ново под слънцето.

Извиняваме се, забравихме нещо важно. Някой може да попита какво става с държавите? По-точно, въпросът е "Какво стана с държавите?" Би трябвало вече да ви е станало ясно - държави няма. Отдавна.

Александър Гочев

1 Коментара

Крис

1 year before

Да, бъдещето, което явно готвят за децата ни, ще е такова, че "1984" на Оруел може да им се вижда не дистопия, а утопия. Да добавя още едно ново "течение" - за "трансинвалиди". Хора, които са напълно здрави, но се чувстват инвалиди и се осакатяват умишлено, за да живеят като такива. Още по-шантавото е, че се намират лекари, които "осъществяват мечтата им". И онзи шкембест чичко, май от Англия, който се изживява като бебе, реве и някой трябва да му сменя памперсите и да го успокоява. Не ми се мисли докъде може да стигне безумието.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.