ТАКА СЕ ПРАВИ !

https://svobodnoslovo.eu/komentar/taka-se-pravi/113751 SvobodnoSlovo.eu
ТАКА СЕ ПРАВИ !

 

“ Останките на Фердинанд нямат място на българска земя. Този германец е нанесъл толкова злощастия на нашия народ, че дори името му трови въздуха. Не случайно синът му Борис не го допуска да се върне приживе в България. 

Дори сегашните продажни управници да наложат допускането на кокалите на бившия цар, ние ще ги върнем обратно веднага щом изхвърлим тези хора от властта. Заедно с това ще отменим и всички останали антинародни решения и закони, наложени на народа от тях . В допълнение, ще ги накараме да платят от джоба си щетите и загубите, нанесени на държавата по време на управлението им. “

( Из проект за решение на неназована политическа организация, която би трябвало да обяви подобен текст, за да вразуми противниците си. Такава превантивна и възпитателна мярка ще стресне продажните чуждозависими политици и може да ни спести редица неприятности. )

Васил Василев

8 Коментара

Дончо Денев

11 months before

Прочетете книгата „Цар Фердинанд - циник, измамник, лицемер“, в която книга, наред със съветите на Фердинанд към неговия син цар Борис ІІІ, са включени и други автентични материали, показващи истинския лик на монарха, донесъл със своята безкрайна алчност, неадекватни действия и безбройни интриги стотици опожарени и опустошени селища, хиляди човешки жертви, потоци от кръв и сълзи, безброй бежански трагедии и двете най-тежки национални катастрофи на България.

Коментирай

Да те еба в подлизуркото ...

11 months before

Скапана мижитурка ... И ти.. И синчето ... Вие докарахте скапания Радев ... Който се крие зад полата на Деси и докара Червея и Дебила ... А, да те видя сега как ще оправиш положението ... Скапан нефелен агент ...

Коментирай

Пак ли аз ще трябва да разчиствам ...

11 months before

Пак ли аз ще трябва да разчиствам ... Да ви еба в глупаците дебилни ... ?!?

Коментирай

Еба-чев,

11 months before

ти да не си неосьзната мека китка та завиждаш на 100%-товите мьже като Радев.

Коментирай

Михайлов

11 months before

Ей еб.ча, забрави чудовището Борисов, който 12 години ни краде и подхвана , Радев, а блюдолизец "храбър"?! А идиотите от ПП са мухи еднодневки!

Коментирай

Половраг

11 months before

М да,тази тъпня с тленните останки на негово недоразумение Фердинанд Сакс Кобурготски наистина ще прелее чашата.

Коментирай

Червената шапчица

11 months before

Каква Плана планина, ве??? Половрак е връх в Лозенска планина…. Ех, къв си льольо…

Коментирай

Половраг

11 months before

Уважаемая Красная шляпочка,добре ,че има Гугъл.Иначе едва ли щяхте да разберете за връх Половраг ,който е първенецът на Лозенска планина.Е ,всеки бърка понякога.Но чак пък льольо. Пък и многоточие. Останете си със здраве, уважаема.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.