Така управляват в Колективния Запад! Щом извършителите са мюсюлмани, значи е ИДИЛ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/taka-upravlyavat-v-kolektivniya-zapad-shtom-izvarshitelite-sa-myusyulmani-znachi-e-idil/130260 SvobodnoSlovo.eu
Така управляват в Колективния Запад! Щом извършителите са мюсюлмани, значи е ИДИЛ

След като отмина първоначалния шок от атентата в Москва, започна втората му фаза като част от хибридната война срещу Русия. Информационната дезинформация и насаждането на погрешно впечатление в западния концлагер.

Знаем, че още в първите мигове след атентата, американците обявиха, че той е дело на Ислямска Държава ИДИЛ(ISIS). И веднага можеше да се забележи как по имейлите в целия Колективен Запад полетяха опорките, които влязоха в устите на "експертите", медиите, политиците. Главната опорка е, че Украйна няма нищо общо. Втората опорка е, че извършител и поръчител е ИДИЛ. Третата изключително глупава опорка, която се повтаря от устите на толкова много народ от Калифорния до Карнобат, че чак е смешно явно е, че Путин не бил ПРЕДОСТАВИЛ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ Е УКРАЙНА, СЛЕДОВАТЕЛНО Е ИДИЛ.

Оставям пациентите за Карлуково от всички територии между Калифорния и Карнобат настрана, техните брътвежи не ме интересуват. Целта ми е друга. Да покажа какво всъщност се опитват да направят враговете на Русия (и на всеки здравомислещ и любещ човек на планетата). Първото е това, което те винаги правят - изваждат една фаза от контекста на общата последователност на събитията, и я пльосват пред зрителите и казват - Това е то, друго няма. Гледаме 10 см връх на айсберг над водата, а останалите 300 м на айсберга под водата не виждаме. Така управляват в Колективния Запад! Щом извършителите са мюсюлмани, значи е ИДИЛ. Впрочем никой не пита медиите и експертите, как CNN знаеха, че е ИДИЛ часове преди хората да бъдат заловени на руско-украинската граница и да се обяви, че са мюсюлмани? Но дори и това не е най-важното в случая. От времето на 11 септември, когато САЩ взривиха Търговския си център, за да накарат целия свят да повярва, че са Ал-Кайда и използваха за това мюсюлмани, нищо в хибридната война срещу човечеството не се е променило. Има милиони, които ще си отидат от Земята твърдо убедени, че Бин-Ладен лично е чертал траекториите на Боингите.

В медийните флагмани тук таме си пробиват път и мисли, основани на критически анализ. Но във втория ешалон медии, в бля бля медиите, които съвместяват всичко от фризурата до цвета на чистачките на колата, няма лабаво - Там задължително има по една статия, уж задълбочена, уж сериозна - Защо ИДИЛ нападна Русия, горката държава? А именно тези медии, инфлуенсър медиите, хранят обилно клетките на масовото съзнание. И готово. Целта отново е постигната. Второто, което Западът прави в момента е да подтисне моментално всеки опит за критическо мислене, защото светът от 2001г много се измени и трябва бързи и чести промивки. За да не се разпространи като коронавируса пандемия информацията, че ИДИЛ са създадени от ЦРУ и изпълняваха мокрите поръчки на ЦРУ и други разузнавания повече от 10 години. Много беше важно това, защото в неделя тази информация я обявих не аз, не Волгин или Тъкър Карлсън, а Доналд Тръмп, кандидат за президент на САЩ. Ако ИДИЛ са създадени от ЦРУ и САЩ, тогава кой точно нападна Русия? М?

Ето как трябва да бъде скрит айсберга, обаче късничко е за такива булшити, защото всичко знаем, знаем! На всичкото отгоре вчера някакъв депутат от английския парламент записа видео, в което каза, че Барак Обама, един от поръчителите на създаването на ИДИЛ, е бил в Лондон 3 дни преди атентата в Москва на напълно необявено и неотразено в медиите посещение. Лондон + ДД = Скрипал. В случая, Крокус хол. Но дори и това не е най-важното. Даже фактът, че Русия воюва с ИДИЛ в Сирия и я победи там. Най-важното е, че не видях никой да анализира настоящия момент от положението в мюсюлманския свят и отношенията му с Русия и с Путин. А то е, че времената на ИДИЛ отминаха безвъзвратно и то именно в Ислямския свят! Тук таме има клетки на това зловонно американско чудовище, но то е лишено от основите си, които имаше преди 20 години при Осама и преди 10 години от Багдади. И двамата покойници отдавна.

Анастасия Гешева

4 Коментара

moitoi

преди 1 месец

...преди дни във Варна са се опитали да подпалят дома на руска гражданка!!!МВР-то свири безгрижно!!!Ще търпим ли ТЕРОРИСТИТЕ които НИЕ ги ХРАНИМ???

Коментирай

хилари клинтън има интервю, в което...

преди 1 месец

казва, че те са създателите на идил

Коментирай

Timon

преди 1 месец

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.