Тия сини утописти ще ме уморят!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tiya-sini-utopisti-shte-me-umoryat/113466 SvobodnoSlovo.eu
Тия сини утописти ще ме уморят!

Тия сини утописти ще ме уморят!

Христо Кирчев пак писал във фейсбук, че не станали нещата у нас както ги мислели СДС-то преди 35 години. Задкулисието превзело България и въпреки, че сме в ЕС и НАТО, положението ни било страшно. Абе тия хора 2 + 2 кога ще се научат да събират, после много се сърдят, когато ги иронизираме с думите умни и красиви?

Тоя Корчев не се ли сеща, че ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ се оказа утопия, по-страшна от марксизма? Че именно ЕС и НАТО внесоха тук задкулисие, криминална приватизация, наркотици, гейидеологии и всичко видове гадости, как не се усещате бе хора? И после българите били прости и затова Преходът не успял!

Тия сини утописти са по-страшни от най-тъпите комунисти! И очевидно никога нищо няма да разберат, нищо, че им вади очите и им бърка в носа. Рейгън му бил Бог на Кирчев!

А дали Кирчев знае, че Рейгън използва астролози при всички преговори с Горбачов, за да може САЩ да успее, а СССР да загине и дали това е демократично? Други едни утописти, тези от ПИК, от четвъртъчното интервю на Карбовски със Захарова научили за сайта Миротворец. Разгеле, откриха топлата вода и ПИК!

И сега, олеле, ма то там и българи имало! Така ли, а като говорим, от години говорим, вятър духа. После се сърдят, че не можем да се разбираме. Ми не може. Едни въртят в кръг, други са 10 обиколки напред.

Основната причина за дискомфорта в жегите отново е медийното нагнетяване, изопачаване и фокусиране върху негативното. Измислянето на страховити имена на природните явления като циклони и въздушни течения също е част от все същия сценарий за всяване на страх, паника, отчаяние, напрежение. Вместо хората да бъдат оставени на мира, те биват съветвани от "учените" и "експертите" как да се обличат, какво да ядат и пият, неща, които няма абсолютно никаква нужда да се обсъждат в телевизорите.

Все същото познато контролиране на възприятията с цел поставяне под контрол и зависимост. Лято е, 10 градуса ли са е? Пролетта беше страшно, било студено. Лятото още по-страшно, било горещо. Отсега можем да се страхуваме за зимата. Ако слушаме Сашо Кадиев и Венци Мицов. Потрес! Пореден.

Анастасия Гешева

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.