Трябва ни българска Коледа, но не да даваме благотворително, а да изчистим авгиевите обори на българската политика

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tryabva-ni-balgarska-koleda-no-ne-da-davame-blagotvoritelno-a-da-izchistim-avgievite-obori-na-balgarskata-politika/83 SvobodnoSlovo.eu
Трябва ни българска Коледа, но не да даваме благотворително, а да изчистим авгиевите обори на българската политика

Тази седмица тевизионият мейнстрийм, казано на старобългарски, а иначе просто бълвоч и творческа импотентност, се владее от няколко “събития”.

Едното е поредната изцепка на агресивната джендър идеология, завладяла вече и смазаните от чувство за вина за две войни германци и размахваща бухалка срещу несъгласните на световното по футбол /да, октоподът на тази, повтарям, агресивна и лицемерна идеология е пуснала пипала навсякъде и стиска все по-здраво задушаващата си прегръдка/.

Второ “събитие” е днешното поредно опозоряване на институцията НС от формените идиоти, които с нашите по 10 бона месечно, се бъзикат с нас и откровено и арогантно ни се подиграват. Оядените ни депутати спорят часове наред как да се казва закона да промените в ИК?!?! В това време българи умират по пътищата, убити от пияни и дрогирани шофьори, умират полицаи, защото България е РАЗГРАДЕН двор в прекия и преносен смисъл, събираме капачки за бъдеще😡, готвим се за Българската Коледа, за да събираме пари за кувьози и болни деца😡, бедстващите от наводненията са по фургони, други горят стари обувки, защото няма откъде да си купят дърва, макар и на космически цени, хора протестират срещу неремонтирани от десетилетия пътища, все още няма бюджет, и още, и още. А тези лоясали цървуланковци и цървулеси / цървулите вършат важна работа/ разхождат скъпите си костюми и ботоксови лица по студията и нагло лъжат и повтарят хартия или флашка. Е, аз искам с цветни камъчета или да трия късметчетa

Трето “събитие” - подувките

в Черешката на тортата. Кому са нужни тези претенЗии и превземки. Фалш и “изкуствен интелект” в мизерията у нас. Нова Тв, всичко трябва да е с мярка, всичко😡

И на този фон - Илон Мъск щял бил да идва у нас, У Северозапада. Ами, добре дошъл ще е, да ни купи и да свършва тази мъка!

Време е да ги изметем!

Иначе прегръдката на октопода ще ни удуши!!!

Трябва ни българска Коледа, но не да даваме благотворително, а да изчистим авгиевите обори на българската политика. Знаете това как е станало според легендата, нали!

Време е!!!!

Цветеслава Гълъбова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.