Умните и красивите губят властта и, за да останат в нея, организират протести в подкрепа на властта

https://svobodnoslovo.eu/komentar/umnite-i-krasivite-gubyat-vlastta-i-za-da-ostanat-v-neya-organizirat-protesti-v-podkrepa-na-vlastta/2332 SvobodnoSlovo.eu
Умните и красивите губят властта и, за да останат в нея, организират протести в подкрепа на властта

Умните и красивите губят властта и, за да останат в нея, организират протести в подкрепа на властта. Протести срещу опозицията, което е принос към демокрацията. По-точно е принос към тоталитарното мислене.

Събират се 0.5 % от гражданите на София, но централните телевизии ги отразяват обилно, както бе по времето на Орешарски. Понеже знаят, че не могат да спечелят на свободни избори, предизвикват ажиотаж с несъстоятелната теза за преврат. Няма преврат, а има съвсем демократична процедура по смяна на мнозинството в Народното събрание. По всички процедури на демократичните правила.

От години тези хора узурпират властта и после се чудят, че биват изхвърляни от нея, защото собствения им народ ги отхвърля. Не разбраха, че не стават за управление и политика поради една единствена причина - презират народа, когото искат да управляват. Те трябва да бъдат изхвърлени от властта като узурпатори и най-големите некадърници в управлението на България.

Кирил и Асен вече не са фактори, либералите губят войната срещу Русия, джендърите и "ми ту" са в своя залез, а разобличението на узурпаторите на Западната християнска цивилизация от неолибералния елит вече е в ход, благодарение на военната операция в Украйна.

На този фон е нелепо телевизиите да показват като изключителна новина няколко протестъри, които не знаят какво искат, освен да останат на власт. Това е възмутително. С тази мафия трябва да се приключи и е добре, че президентът и опозицията гледат в една посока. Опорките за това кой с кого влязъл в съюз вече не вървят. БСП продава оръжие, с което се избиват руските цивилни в Донбас в коалиция с антикомунистическата "Демократична България", а една несекваща оргия с ментални отклонения в лицето на Кирил и Асен хвърля страната в криза, защото не може да управлява вход в жилищен блок, камо ли държава.

Това е разпад, който е предизвикан от основателното отвращение от ГЕРБ и Борисов (те и Радев имат основна вина за Кирил и Асен) и това не бива да се забравя. Но сега трябва да се спасява държавата и който има ум в главата си ще се обедини срещу тези либерални бесове. Не можем да оставим шепа лигльовци да си играят на държава, докато друсат, морализаторстват и разиграват коня на американското посолство без помен от идея за национален интерес и общност.

Нарцистични, загубени хора, за които трябва да се молиш, след като им дадеш отпор. Прайдовци на екзистенциалната пустота.

Явор Дачков

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.