Урсулите ще довършат ЕС

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ursulite-shte-dovarshat-es/129297 SvobodnoSlovo.eu
Урсулите ще довършат ЕС

Урсулите ще довършат ЕС. След тези избори през юни, на които преизбирането на главната Урсула е сигурно, тъй като много демократично не издигат други кандидати, ЕС ще потъне дълбоко в икономическа, финансова, политическа и социална криза. Много дълго време го чакам това! Надявах се, че краят на този изключително вреден брюкселски паразит ще настъпи мирно и тихо, но не, тези пиявици, европейска ОПГ, глобалистите на Сорос и Шваб, не желаят да се откажат от кокалите си и ще се наложи да минем през драстичен вариант, за да ги сразим, разбием и изхвърлим от живота и пътя на Европа.

Урсулите ще ликвидират и последните остатъци от светлина и мир, след което ще ги изхвърлим, самият живот ще ги изхвърли, защото бъдещето не е на тъмници и робства, те минаха с последните 2000 години в Европа. Но настоящата Урсула казва - Ще помогнем на Украйна да победи Русия! Това и е предизборната платформа! Ами хайде да видим как ще стане това и как ще се изтечете в канала на тоалетните ни.!

Всичко е част от едно общо нещо и когато имам време, ще го развия, да се види. Предложението на Ердоган за мирни преговори отново в Истанбул, оставката на Нюланд, приказките на Тръмп какво ще направи за Украйна ако дойде на власт, особено важни бяха изявленията заедно с Орбан и изказването на Папата. Всичко това е част от един общ процес. И ще покажа, че вътре в ДД е огромен, огромен разкол.

Анастасия Гешева

2 Коментара

Де бре

преди 1 месец

Бъркате г-жо Гешева. Не урсулите, а уруспиите.

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Че не е ли същото бре?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.