Ваня, еманципирай се спешно от Нинова! Или поне я вържи някъде до балотажа!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vanya-emancipiray-se-speshno-ot-ninova-ili-pone-ya-varzhi-nyakade-do-balotazha/119962 SvobodnoSlovo.eu
Ваня, еманципирай се спешно от Нинова! Или поне я вържи някъде до балотажа!

Корнелия Нинова не искаше Ваня Григорова за кандидат-кмет.

Ваня стана кандидат въпреки Корнелия, заради ината на столичната организация на БСП.

Сега Корнелия си присвоява успеха и говори от името на Ваня.

Търгува гласове със Слави.

Отказва гласове от ГЕРБ.

Ваня окей ли е с това?

Според мен тя трябва да бяга от Корнелия, както дявол от тамян.

В противен случай ще отблъсне дясноконсервативни хора като мен, които биха я подкрепили, само и само за да противодействат на посткомуниста и джендър-милионер Васил Терзиев.

Корнелия Нинова е абсолютен провал и потрес, може да съсипе всяка иначе благородна кауза. Сега призовала по места всички от БСП да гласуват срещу ГЕРБ, щото ГЕРБ били злото?!  

А ППДБ доброто ли са? Не са ли те мандатоносителят и гръбнакът на кабинета? Каката пак иска да се врътне към киретата ли? Пореден пирует на костовата приватизаторка ли наблюдаваме?

Ваня, еманципирай се спешно от Нинова! Или поне я вържи някъде до балотажа! Иначе ще гледаш "Московска" през крив макарон. Тя е човекът, който най-много се плаши, че ще станеш кмет на София, защото те разпознава като опасност за стола си на "Позитано". Ако трябва да бъде честна, би призовала за подкрепа на...Терзиев, бас хващам...

Недялко Недялков

9 Коментара

Посетител

8 months before

Ако Ваня успее да стане кмет на София, то по този начин Нинова може да бъде спокойна за председателството си за следващите четири години. Толкова е кметския мандат. Освен това, биха изтекли мандатите на самата Нинова, според устава, който тя наложи в БСП. Два последователни мандата. Така че, няма логика Нинова да ѝ пречи.

Коментирай

албена

8 months before

От прост човек като Нинова всичко може да се очаква: в нея няма никаква диалогичност, не умее да използва ситуацията, не може да преглътне комплексите си. Затова успя да затрие 100 годишна партия. Не стига, че беше в правителство на ППДБ, ами сега се прави на много принципна. Не искала подкрепа от Герб. С една дума, хем голяма, хем н....на. Като че ли не разбира, че не ДПС, не Герб, а именно ППДБ са най-лошия вариант за България. Спечеленото от Григорова не е заради, а въпреки Корнела. Хора от БСП, докога ще търпите тази ваша лидерка-милионерка, която вече години наред предава вашите интереси, а вече и тези на България?

Коментирай

Р. Жеков

8 months before

Ваня Григорова не е българка! ------- Ахмед Доган не е българин! ------- Соломон Паси не е българин! ------- Даниел Лорер не е българин! Стига платени и глупави агитации!

Коментирай

Катина

8 months before

Двете УМНИ дами прекрасно съзнават, че интересите им в момента и занапред съвпадат, така че напъните на НИдялко и сие, и другите мисирки, и тролчетата по сайтовете /присъстващите от куртоазия изключвам/ са НАПРАЗНИ. ЗАЩОТО на практика няма причина за конфронтация между Нинова и Григорова - Посетител го е обяснил ясно и кратко по-горе и нямам какво да добавя. Това са ФАКТИ и ИНТРИГИТЕ са безполезни. ТОЛКОЗ. Спрете се. Не стреляте, пръцкате. А това носи риск от оакване. А пък от това се вмирисвате.

Коментирай

Ваня

8 months before

В. Григорова, ако иска да се еманципира от Нинова, да се е явила самостоятелно на изборите... По принцип Борисов не дава, ако не може да вземе...

Коментирай

Ваня

8 months before

В. Григорова, ако иска да се еманципира от Нинова, да се е явила самостоятелно на изборите... По принцип Борисов не дава, ако не може да вземе...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.