Вчера властта просто извади лумпени и футболни агитки, за да парира народното недоволство от бежанците

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vchera-vlastta-prosto-izvadi-lumpeni-i-futbolni-agitki-za-da-parira-narodnoto-nedovolstvo-ot-bezhancite/129166 SvobodnoSlovo.eu
Вчера властта просто извади лумпени и футболни агитки, за да парира народното недоволство от бежанците

Сигурно ще предизвикам много охулване за това мнение, но вчера властта просто извади лумпени и футболни агитки, за да парира народното недоволство от бежанците. Ако от нашествието ще ме братят немислещи полу-хуманоиди-полу-маймуни, които са с досиета в полицията и основната им професия е да са дребни престъпници и наркопласьори, ако това е спасението на България, то май наистина сме обречени.

Уверявам ви, че вредата от "футболните агитки" е поне 1000 пъти по-голяма от тази от мигрантите. Тези хора всеки ден тровят децата с дрога, увличат ги в хазарт, принуждават момичета да проституират от невръстна възраст. В училищата всички знаят къде наблизо са пласьорите. Това се говори дори на родителски срещи, дори полицаи идват и казва, че знаят, арестуват и ги пускат. Това е контингентът, обединен под името "футболна агитка" - дребни престъпници под контрола на властта, изпълняващи мръсни поръчки.

В случая - те ще борят нашествието...

Избор между мигрански натиски и скин-сапиенс, четящи по 1 книга на 10 поколения... 🙂

Не е съвсем смешно... 🙂

Добри Божилов

19 Коментара

Наблюдател

преди 1 месец

Наистина, много мъка има на тоя свят. Тоя копук съвсем изтрещя.

Коментирай

Жоро

преди 1 месец

Точно откачалките от агитките могат да решат кардинално проблема.Бой до насиране на мангалите и те ще подвият опашки и няма да смеят да излязат от приютите .

Коментирай

Жоро

преди 1 месец

Точно откачалките от агитките могат да решат кардинално проблема.Бой до насиране на мангалите и те ще подвият опашки и няма да смеят да излязат от приютите .

Коментирай

Анонимен

преди 1 месец

Какво лошо има - едни боклуци ще се бият с други боклуци.

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Днес в една ,,хамериканска,, свободна платформа е видео заснето при пребиването( черепно-мозъчна травма , получена след удари в главата,в бетоннна настилка на ,,бяло,, момиче от ,,чернокожа,, тинейджърка .. Зверски, животински побой над бяло момиче... Може би не виждаш ,че това вече е в Европа? Не виждаш е в България? Не разбираш..? Или да ти дам информации, хиляди вече са в Германия? Има само условни присъди..... Със сигурност ще включат полицията, бухалката за да ни контролират( само че , нас и децата ни)....Чакаме Те теб и другите разбирачи да ни спасявате..! Айде..!

Коментирай

Истината

преди 1 месец

Няма змачение кой какъв е вече, всеки един е ценнен за народното дело!!! Екстрадиране на върнатите престъпници от Европа!!!

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Към ,,Истината,,- ама ме искате да се обединявате с Алтернативата в Германия( в момента ги обвиняват , че са ,,екстремистка,,) ,И всички други ,които са за ,,националния суверинитет,, на държавите в Европа.. Кои са тези , които ви агитират да не гласувате , да не се получи това обединение наистина именно това обединени ? Разни ,,списвачи,, или подплатени, или опитващи се да се вместят в някоя уж ,,пронародна ,, формацийка... Квото искате правете, аз съм за Възраждане. И тях ще се опитат да забранят- днес ония ,,Аламанов,, призова, че е наложително да се забранят проруските партии..?! Търсят малък повод- това е ,,европейска директива,,.. Та , май си мислите, че не сме във война..? ..Ехт?

Коментирай

А Добри Божилов

преди 1 месец

беше ли на протеста? Или си пише ей така,защото в последно време не е на никое събитие,а го коментира сякаш той го е организирал?

Коментирай

Анонимен

преди 1 месец

Да изгоним мигрантите по законен начин ще бъде много трудно, ако не и невъзможно. Нека футболните фенове да ги отупат хубаво, онези си имат канали по социалните медии, където ще информират останалите, че България не е като останалите държави като Германия, Австрия или Белгия и притока им към нашата държава ще намалее. А арестуването на футболните фенове, които се занимават с дрога и проституция няма никаква корелация с гоненето на арабите. Феновете могат да бъдат осъдени за по-малко от една седмица, докато с арабите няма да може да се справим лесно ако станат много.

Коментирай

Раф

преди 1 месец

Абе Добри, нали виждаш какво прави "законното българско"правителство! Да не си заседнал пред компютъра и да не знаеш какво става!?

Коментирай

огнеборец3

преди 1 месец

За статията по-горе - грозна и манипулативна. Но на автора не му е за пръв път да пише такива неща. А сега аз за друго: преди няколко дни в трамвай 27 помогнах на контрольорка да свали три арабески без билет (между Петте кьошета и Македония). Жената беше храбра и си свърши отлично работата. Тъжното в историята обаче е в това, че никой от останалите мъже не се опита да помогне на контрольорката при изваждането на арапчетата. В тази връзка искам да призова мъжете: когато видите, че някой сам българин се опитва да спре няколко такива "мигранти" (а те са ВИНАГИ по няколко!) - включете се и му помогнете! Сигурен съм, че наоколо винаги има няколко мъже със сърца. А иначе утре животните ще се изгаврят с някое момиче или ще пребият някое момче... - може да е и вашето.

Коментирай

В Н

преди 1 месец

Абсолютната истина е всичко в мнението на Божилов. Ултраси на футболни отбори и радикални националисти дрогирани и дрогиращи децата не искам да се борят за мен .Мигрантите са нешалани толкова колкото и двупръствите чела изроди които са дъно на дъната по деградация .Те са наркомани тровещи малкото останали деца.

Коментирай

Васко

преди 1 месец

Абе Добри, гледай там да си продаваш книжките и не се занимавай с просвета.Тук е необходим достоен отговор с тояга по главата ,а не галене с книжка.

Коментирай

Диди

преди 1 месец

Хора,това не е правилния протест.Тук Божилов е прав.Правилния протест е срещу правителството ,домъкнало тези емигранти,които не са изстрадали от войната бежанци а са специално платени ,обучени,внедрени от Запада за да дестабилизират обществото,за да има виновен,а тази мръсна шайка ,която ни управлява, да продължава да безчинства ,унищожавайки ни като народ и държава. Опомнете се..

Коментирай

До Божилов

преди 1 месец

Футболните фенове не ти забраняват да бориш мигрантите по твоя начин. Никой не ви пречи да ходите да протестирате, да организирате всякакви паралелни мероприятия срещу мигрантите. Нека да има натиск от всички слоеве на обществото срещу нашествениците. Опасявам се, че има една поговорка - докато умните се наумуват, лудите ще се налудуват. Действай и докажи с дела, че твоя подход е по-удачен!

Коментирай

Ана

преди 1 месец

Опомнихме се и разбрахме следното - протестът срещу мигрантите е протест и срещу правителството, което ги доведе и обгрижва, защото взе едни пари, които тутакси бяха откраднати. Случващото се в България е процес и нищо не е изолирано от другото, защото между събитията има причинно-следствена връзка. Случаите с побоища в рамките на едно денонощие не можеха да останат без решителна реакция на отхвърляне. Това действа предупредително както за чуждестранните гамени, така и за гамените в небългарското правителство. А Добри по традиция не одобрява никого освен себе си и по тази причина не заслужава да бъде коментиран. Да заявиш, че дъщеря ти не отишла на протеста, защото там щели да бъдат скинарите, е изключително тъпо. Все едно да откажеш да защитиш правата си, защото това означава да се изправиш лице в лице с неподходящи съмишленици. Все повече се убеждавам, че с публичните си изяви Добро цели да всява разединение, което точно в този момент е много опасно.

Коментирай

Ефел

преди 1 месец

Добри,моля те не си вярвай повече от колкото можеш! Нали!!

Коментирай

мирослав

преди 1 месец

ти наистина говориш неадекватно!!! освен всичко друго властта иска мирно заселване на ония а не респектирането и изгонването им по брутален и безапелационен начин

Коментирай

Историк

преди 1 месец

Все ми е едно кой е готов да се бори срещу навлеците мигранти и срещу управляващите в България. Всички те и мигранти и управляващи нямат място сред нас!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.