Вчерашният срив на фейсбук се дължи на прекъснати кабели в Червено море

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vcherashniyat-sriv-na-feysbuk-se-dalzhi-na-prekasnati-kabeli-v-cherveno-more/128895 SvobodnoSlovo.eu
Вчерашният срив на фейсбук се дължи на прекъснати кабели в Червено море

Вчерашният срив на фейсбук се дължи на прекъснати кабели в Червено море. Очаквам да се засили пропагандата срещу хусите. Оставката на Виктория Нюланд е новина. Тя е ястреб, един от тримата главни и конкретни виновници за случващото се в Украйна.

Предположенията са, че я махат, за да може да се случи преговорния процес между Русия и Украйна, за който РАБОТИ САЩ. Можем само да се догаждаме какви скандали се случват вътре в глобалистката сглобка. От всичко, което излиза в информационното пространство в момента правя два извода. Първият, в Колективния Запад се настанява трайна вътрешна шизофрения, едно се говори, друго се прави, но ми прави впечатление, че започват да си пречат един на друг.

Причината я намирам в стремежа на участниците в тоталитарния им режим да се спасят, да се осигурят, не са спокойни, не са в синхрон. Вторият, че има и друг вид шизофрения. Да бъде направен Байдън да спечели изборите. Много сериозен анализ изисква факта, че ДД не предложи друг кандидат на демонократическата групичка в САЩ. Може би някой път ще обърна внимание на този безспорно много интересен факт. Сега ми е важно да кажа, че вътре в ДД има борба не толкова за власт, колкото за оцеляване и това е така очевидно. В този смисъл оставката на Нюланд, която само преди седмица беше в Киев, е изненадваща. За мен е очевидно също, че ДД хаотично действа по Украйна. Едни правят нещо, което съвсем очевидно пречи на други. Разкритият секретен разговор във Бундесвера за подготовка на атака по Крим с германски ракети, чиито основни моменти качих по-горе, показва някакво своеволие у Шолц. Много, ама много са тъпи, и са в много лошо положение, щом са си помислили да правят подобно нещо. И то заедно с англичаните в името на САЩ, които са фактическото НАТО. Съгласете се, че това върховна форма на шизофрения - САЩ и Англия се съюзяват с Германия срещу Русия?!?! Съгласете се, че това няма как да е Трета световна война, а Първа Нова Лумпениада.

Всеки следващ план на Запада, който срещна, ме изумява с все по-безумното и лишено от живот и здраве съдържание. Всичко, което е дефиниция за успех, е точно противоположното на това, което наместниците на ДД вършат.

Олаф Шолц каза, че било РПД (руска пропаганда и дезинформация) факта, че преди 2 години в Истанбул Русия и Украйна са били пред подписване на примирие. Ясно, нови нива на цензурата включват. Само да кажа, че това примирие включваше Новорусия, Донбас, да премине към Русия. И да кажа, че то щеше да спаси живота на половин милион украинци. Като казвам, че Западът няма милост и няма стремеж към живота и здравето на хората!!?

Анастасия Гешева 

1 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

copy-paste - Нещо се объркаха нещата на дълбоката държава на глобалистите. В Украйна мача вече е свирен и се доиграва. Африканците наритаха западните кърлежи и няма веч уран, няма веч диаманти. Ама то и петрол няма.Не дават да се краде вече. Некакви банки с над 300-годишна история и те взели, че фалирали. Некакви мега големи строителни фирми и те. В Брюксел едни земеделци поливат полицията и стените напарламента с течност от септичните ями. Ким страшува САЩ и Япония с некакви ракетки. Иранците се оказа, че тъй както били изостанали, са взели та дръпнали напред и то яко. Израел показа фашисткото си лице пред цял свят. И още, и още..... както се пееше в една песничка о миналото.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.