Вече има нов стандарт за истината! Всеки, който дръзне да покаже истината с факти и доказателства се определя от "миротворците" и "героите на Украйна" за путинист!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/veche-ima-nov-standart-za-istinata-vseki-koyto-drazne-da-pokazhe-istinata-s-fakti-i-dokazatelstva-se-opredelya-ot-mirotvorcite-i-geroite-na-ukrayna-za-putinist/2696 SvobodnoSlovo.eu
Вече има нов стандарт за истината! Всеки, който дръзне да покаже истината с факти и доказателства се определя от "миротворците" и "героите на Украйна" за путинист!

Вече има нов стандарт за истината! Всеки, който дръзне да покаже истината с факти и доказателства се определя от "миротворците" и "героите на Украйна" за путинист! Сиреч, новият стандарт за истина се нарича путинист! По презумпция новия стандарт за лъжец би трябвало да се нарича байдънист! Нашите Кирчо и Кокорчо са тотални байдънисти и никой не може да ги стигне по байдънизъм!

Западната пропаганда се измерва по скалата на Ми-6. Тези са ненадминати! Първо разболяха Путин от неизлечим рак, после го погребаха и накрая назначиха негов двойник да управлява Русия!

И сега какво излиза? Според Ми-6 излиза, че не Путин води войната, а назначения от Ми-6 негов двойник! Аз започвам да се обърквам, незнам за вас? Те и мерките на правителството срещу инфлацията са създадени по скалата на Ми-6, а даже и я засенчват!

Надявам се в тази джунгла от измислици и тежка пропаганда да успявате по някакъв начин да се ориентирате! Сал една Корнелия казва истината и продава евтини дърва на бедните българи! Въх, това за Корнелия направо незнам как успях да го кажа! Аз отивам да хващам влака за Етрополе! Така де, няма само министри да се возят на този влак!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.