Военното разузнаване, ДАНС и ДАР следите ли мисълта ми? Поправете ме, ако греша. Аз може и да съм идиот, ама вие ме правите на маймуна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/voennoto-razuznavane-dans-i-dar-sledite-li-misalta-mi-popravete-me-ako-gresha-az-mozhe-i-da-sam-idiot-ama-vie-me-pravite-na-maymuna/117258 SvobodnoSlovo.eu
Военното разузнаване, ДАНС и ДАР следите ли мисълта ми? Поправете ме, ако греша. Аз може и да съм идиот, ама вие ме правите на маймуна

Забелязвам, че една голяма част от водещите на публицистичните тв формати мисирки, преди да зададат поредния си тъп и аматьорски въпрос към съответния си събеседник, започват така: "Поправете ме, ако греша..." и следва тъпия въпрос. Та и аз така. Поправете ме, ако греша, ама как така ще дадем на държавата 404 зенитните си противоракетни системи С-300, щото били негодни и застрашавали здравето и безопасността на обслужващия ги личен състав. Но понеже ние не може да ги ремонтираме поддържаме в бойна готовност, ще ги дадем на Украйна, а укрите щели да си ги ремонтират, щото имали много печени експерти в ремонта, поддръжката и експлоатацията на С-300. Доколкото съм чувал, ние имаме две противоракетни системи С-300. Едната охранява небето над София, а другата - небето над АЕЦ-Козлодуй. Коя от двете ще дадем на 404?

Същият въпрос със същата сила важи и за боеприпасите, които ще дадем на Зеленски и хунтата му. Така ще им дарим и БТР-те на нашето МВР.

Прочее, започвам да си мисля, че нашите управници са агенти на Кремъл, ФСБ и ГРУ и нарочно пробутват на укрите някакви бракми, като така обслужват интересите на кръволока Путин. Военното разузнаване, ДАНС и ДАР следите ли мисълта ми? Поправете ме, ако греша. Аз може и да съм идиот, ама вие ме правите на маймуна, значи.

Любо Кольовски

1 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Имам обосновано предположение, че Тагарев е агент на Кремъл. Неговата задача е българския народ да намрази максимално Украйна. За сега се справя добре. ---- Меморандум за намерение между Министерството на отбраната на България и Министерството на отбраната на Украйна одобри днес, 13 септември, Министерският съвет. Предстои той да бъде подписан от министъра на отбраната Тодор Тагарев.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.