Войната на Израел в Газа все повече става последен рубеж пред осъждането на Нетаняху за корупция в Израел

https://svobodnoslovo.eu/komentar/voynata-na-izrael-v-gaza-vse-poveche-stava-posleden-rubezh-pred-osazhdaneto-na-netanyahu-za-korupciya-v-izrael/122588 SvobodnoSlovo.eu
Войната на Израел в Газа все повече става последен рубеж пред осъждането на Нетаняху за корупция в Израел

Войната на Израел в Газа все повече става последен рубеж пред осъждането на Нетаняху за корупция в Израел. След толкова години съдебен чадър над израелския Бойко Борисов, в които той допринесе за нах-сериозната вътрешно политическа криза в страната и разби партия Ликуд, към корупцията на Биби се прибавят геноцид и военни престъпления.

Разбирам, че този човек е притиснат в ъгъла и по вътрешно политически и по външно политически причини. Но да спасяваш задника си чрез смъртта на десетки хиляди жени и деца и чрез ограбване на собствения си народ, това е нечовешко.

Не човеците обаче не могат да постъпват човешки, те в цял свят са нечовеци. Все повече Биби Нетаняху се превръща във воденичен камък на шията на Байдън и ДП в САЩ. До ноември догодина страшно много неща могат да се объркат и глобалистите да се окажат напълно обкръжени. Както необратимо ще стане. Само за сведение, израелската армия успява само при бомбени и ракетни удари отдалеч. Вътре на земята в Газа, тя търпи противодействие и провал. Ама това ще го кажат поне след година, нали живеем във времената на измислените реалности.

Анастасия Гешева

3 Коментара

Вълк

преди 2 месеца

Осъждане само за корупция ми се струва доста лека и неадекватна присъда. Дано доживеем момента, в който демоните бъдат осъдени адекватно- за садизъм, масови убийства, причиняване на умишлена смърт на беззащитни цивилни граждани- жени, деца, бебета! Също и “нашите”- унищожение на икономика, енергетика, земеделие- с цел геноцид! Пръскания от самолети с бов- с цел геноцид, вреди на здравето и причиняване на масова смърт! Има достатъчно доказателства за пръсканията- с цел умъртвяването ни! Въпрос на време е!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Дреме ми на марулята за нетаняху, исраел и гъза...

Коментирай

Борис

преди 2 месеца

ЧШ,марулята не е ли поспаружена вече?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.