ВОЙНАТА ОЗНАЧАВА ИНФЛАЦИЯ! КАКВО НИ ОЧАКВА-РЕЦЕСИЯ ИЛИ ДЕПРЕСИЯ?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/voynata-oznachava-inflaciya-kakvo-ni-ochakva-recesiya-ili-depresiya/3963 SvobodnoSlovo.eu
ВОЙНАТА ОЗНАЧАВА ИНФЛАЦИЯ! КАКВО НИ ОЧАКВА-РЕЦЕСИЯ ИЛИ ДЕПРЕСИЯ?

ВОЙНАТА ОЗНАЧАВА ИНФЛАЦИЯ!

КАКВО НИ ОЧАКВА-РЕЦЕСИЯ ИЛИ ДЕПРЕСИЯ?

Рецесия или депресия? Когато се вдигнат лихвите и санкциите продължават, какво правим с дълговете, бюджетите и зомби-фирмите! Глад господа в Африка и Латинска Америка, студ и фалити в Европа, и тежка финансово-икономическа криза в САЩ!

Токущо Путин определи от 1 април плащането на руски газ в рубли по цени по действащи контракти. Цени в пъти по-ниски от спот-цените на пазара, НО ДОКАТО СВЪРШИ ДОГОВОРА. Методът на китайската капка започва. После идва петролът, въглищата, металите, торовете, пшеницата и т.н.

ВОЙНАТА ОЗНАЧАВА ИНФЛАЦИЯ! ТОВА Е КЛАСИКА!

А, инфлацията продължава да расте и ние влизаме в инфлационен шок, олиото в ГЕРМАНИЯ изчезна от рафтовете, цената на пшеницата е двойна, металите особено редките продължават да растат.

Но, инфлацията стигна 7% в САЩ и 5% в Европа още преди войната заради пандемията, затруднени доставки и по-високи транспортни разходи, по-малко производство, изключително хлабава монетарна и фискална политика. Изляха се десетки трилиони за да се елиминират последствията на пандемията, да се намали безработицата и да се задържат цените на активите, борсовите индекси и да се намалят фалитите. С две думи да се задържи системата и запази богатството на капитала.

Играта с печатницата на ФЕД е към своя край през следващите няколко години. Не технологиите, а ресурсите, ракетите и хора с благородство и справедливост, ще определят играта в бъдеще. Времето на алчната англосаксонска матрица изтича!

ВЕЧЕ ПОД ОГРОМНО СЪМНЕНИЕ Е ДОВЕРИЕТО КЪМ ДОЛАРА!

Следващите няколко години Китай и Индия са готови да изкупят петролът и природният газ на Русия! Плащанията ще бъдат в рубли, юани и рупии! Саудитска Арабия е готова да продава петрол на китай в юани и т.н.

Върви се към мултинационална валутна система в света!

А, Европа ще купува по спот-цени! Нали търсенето и предлагането определя цената! Прекрасно либерализирахте цените господа! Само, че не знам хората кое ще изберат?

Да мръзнат или да гладуват? Не, ще изберът друго!

АКО НИ КАРАТЕ ДА ПЛАЩАМЕ В ПЪТИ ПО-СКЪПО ОТ ДНЕС НЕОЛИБЕРАЛНИ МОМЧЕТА, ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ БЪРЗО ДА БЯГАТЕ ОТ ВЛАСТТА, ЗАЩОТО НАРОДЪТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЕ С ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ, А С ТОЯГИТЕ!!!

ГАРАНТИРАМ ВИ ГО!

Petar Kartev

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.