Връщането на хартиената бюлетина не е нищо друго, освен официално узаконяване на изборните фалшификации

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vrashtaneto-na-hartienata-byuletina-ne-e-nishto-drugo-osven-oficialno-uzakonyavane-na-izbornite-falshifikacii/251 SvobodnoSlovo.eu
Връщането на хартиената бюлетина не е нищо друго, освен официално узаконяване на изборните фалшификации

Всякакви самозвани корифеи на изборните правила наричат язвително привържениците на машинното гласуване "мадурковци", "играчи с мадурките" и други подобни простотии. Госпожи и господа! Мадуро не е това, което вие си мислите и се подхилквате като пъпчиви пубери! Само елементарни хора използват такива елементарни хватки, за да се харесат на други елементарни хора и да печелят овации.

Връщането на хартиената бюлетина не е нищо друго, освен официално узаконяване на изборните фалшификации. Хартиените бюлетини няма да спасят никого от предстоящия разгром. Това - за сведение на Нинова. Прочее, що не махнете и 4% бариера, та Нинова да спи спокойно?

Велислава Дърева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.