Време за психиатрия

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vreme-za-psihiatriya/116781 SvobodnoSlovo.eu
Време за психиатрия

От два дни носителите на правилните ценности, вестителите на космологичния евроатлантизъм, проповедниците на небесното НАТО и борците с фалшивите новини развяват из фейсбук  един тотален фалшификат, без да им пука.
Измислицата е как руското посолство е създател на виртуалното събитие за протест срещу властта. И виждам, че на стените си го развяват "журналисти", "професори", "интелектуалци" и обикновени психари (тук, уви, кавичките са излишни).

Вече е ясно - пак руснаците ще се окажат в дъното на нещата. Подли хибридни гадове...
Това е универсалният сапун на най-некадърната, тъпа, нещастна и прогнила власт, която някога е имала нашата прекрасна страна. Имаме управление, което не може да решава проблеми и заради това непрекъснато е в режим на търсене на врагове.
Ето сега се появиха "терористите" - целият селскостопански сектор. И тук не включваме само притежателите на "Бентли", а хората, които се гърчат от сутрин до вечер, за да осигурят препитанията на своите семейства. И тях ги наредиха сред терористите. И зад тяхното страдание и гняв откриха тъмните следи на Кремъл.
Имаме правителство, което реве за психиатрична диагноза.

Цялото управление дотук може да бъде разказано през враговете, които се мержелеят в тъмните дълбини на коалицията между ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС.
В началото враг им беше Конституцията. Искаха да я проснат на масата за мъчения, на прокрустовото ложе и да я обезкостят по техен модел и направа. След това враг им стана цялата опозиция, която отказа да клекне и да приеме лъжите, които бяха изсипани. След това - президентът. После - Паметникът на Съветската армия. След това - 3 март. А най-накрая минаха към това да обявяват за врагове цели обществени групи. Почнаха със земеделците, а и с всички, които имат наглостта да протестират.

Нека да припомня, че същото се случи и през 2020 г. Тогава депутати от ГЕРБ съскаха истерично в пленарна зала "терористи" по адрес на протестиращите медицински сестри, една от които в отчаянието си заплаши да се хвърли от прозорец на Партийния дом.
Когато една власт стигне до съскане, значи нещата са отишли във възможно най-грешната посока. ГЕРБ обаче бяха в третия си мандат. Тези са едва в третия месец.
Три месеца, в които Русия е виновна за всичко. Тя е виновна за истериите на Мустафа Емин. Тя е виновна за липсата на политика по контрол на цените. Сигурно тя вдигна забраната за вноса на украинско зърно, с което подпали цял сектор и го изкара на улицата?
Некадърността е пълна с извинения.

Проблемът е, че солената сметка за всичко накрая плащаме ние. Защото имаме власт, която минира обществото, започна го разделя, удря там, където никога не бива да се удря, а най-накрая страхливо пищи, че руските призраци я обграждат от всички страни.
Тепърва ще гледаме цирк.

автор:Александър Симов

duma.bg

3 Коментара

Олеся Зеленска

преди 7 месеца

Всеки поддръжник на ОСРАЙНА- до стената и р......л. Без съд и присъда' " он си знае защо!" Но да почнат с Тагаренчук, Бойкочук, дженерале Гномич, Ристенич Инаншук ,Соломончики Писинчук и синок и... остолная сволоч

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 7 месеца

Всеки поддръжник на ОСРАЙНА- до стената и р......л. Без съд и присъда' " он си знае защо!" Но да почнат с Тагаренчук, Бойкочук, дженерале Гномич, Ристенич Инаншук ,Соломончики Писинчук и синок и... остолная сволоч

Коментирай

Капитализъм

преди 7 месеца

Време е за сопите

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.