Все бях виждал, ама боклук да изхвърля боклука не бях виждал!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vse-byah-vizhdal-ama-bokluk-da-izhvarlya-bokluka-ne-byah-vizhdal/25955 SvobodnoSlovo.eu
Все бях виждал, ама боклук да изхвърля боклука не бях виждал!

Логото на мръсника Марешки знаете ли какво е: Някой трябва да изхвърли боклука! И просташкото внушение е,че този някой е бандита от Варна!

Все бях виждал, ама боклук да изхвърля боклука не бях виждал!

Това е за наивните!

Я си напрегнете излинялата памет – кой искаше да изхвърля боклука?

Хайде, дее …не е трудно!

Браво!

Ами разбира се, плевенският дълганак и селянин Слави Трифонов – той успя с този лаф да излъже три милиона! Защото и той крещеше на Орлов мост – да изхвърлим боклука!

И аз също си мислех, че боклуците са Борисов, Цветанов, Цачева…

Да, ама само два дни след концерта мутрата от Банкя се изхили ехидно: те си мислеха, че това е против мен, лъжат се… Защото този мръсник Дългия извърши най-голямото предателство към България – да увековечи до ковчег Бойко Борисов!

За колко милиона го е направил, това само той знае! Но по-голям продажник на родината не е имало от този дълъг и кух тъпанарин!

Затова внимавайте!

Да изхвърлим боклука означава да вкарате пак тиквата от Банкя във властта!

Немският екип на Винету видя ,че тази формула работи и я пробутва на неговата патерица.

Хей, бедни българи – опомнете си! Ако гласувате за олигарха Марешки вие гласувате за най-тъпия премиер, за най-големия страхливец премиер, който два пъти зарязва държавата, за най-корумпирания, за този тип, който ви вкара завинаги в блатото!

Като сте такива тиквеници – пак гласувайте за Марешки, тоест за простака от Банкя.

Стефан Северин

pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.