Все повече се затвърждава убеждението ми,че съвсем скоро на САЩ ще им се наложи да търсят път към съюз с Русия

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vse-poveche-se-zatvarzhdava-ubezhdenieto-miche-savsem-skoro-na-sasht-shte-im-se-nalozhi-da-tarsyat-pat-kam-sayuz-s-rusiya/598 SvobodnoSlovo.eu
Все повече се затвърждава убеждението ми,че съвсем скоро на САЩ ще им се наложи да търсят път към съюз с Русия

Все повече се затвърждава убеждението ми,че съвсем скоро на САЩ ще им се наложи да търсят път към съюз с Русия. И колкото по-скоро,толкова по-добре за тях.

Не знам как ще реагират на това безумците от ЕС.

Все по-често в американските медии излиза истината-Вашингтон не е в състояние да удържа положението на два и повече фронта.

И Белият дом си призна,че главната,

дългосрочна заплаха е Китай,а така смятат почти всички световни непредубедени.

Заплахите в Азия бързо ескалират. Китай продължава да натрупва своята военна мощ, като действа активно и целенасочено. Северна Корея неумолимо увеличава ядрения си арсенал. Руско-китайското сътрудничество се задълбочава.

WSJ: Специалната операция на Путин е провал на Америка и НАТО. Концепцията за възпиране трябва да се основава не само на гръмки изявления. Западът не успя да спре спецоперацията на Путин и той не може да допусне подобна грешка със Си Дзинпин, отбелязва авторът.

Ако,ограничаването не успее да спре Китай и Пекин атакува Тайван, цената ще бъде още по-висока. Украинците поне могат да избягат от бойната зона. А хората от Тайван, хванати в капан на острова, няма да имат къде да отидат, когато избухне война у дома. Шоковете в световната икономика ще бъдат неизмеримо по-силни.

"САЩ трябва да започнат да се подготвят за преговори за Украйна, пише и Foreign Affairs. "Вашингтон да прояви мъдрост и да се стреми към мир, който да отчита интересите и постиженията на Русия".

Йордан Халачев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.