Всеки е свободен да се информира. Истината е, че ЦЕНЗУРА НЯМА! Има мързел да се информираш

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vseki-e-svoboden-da-se-informira-istinata-e-che-cenzura-nyama-ima-marzel-da-se-informirash/4027 SvobodnoSlovo.eu
Всеки е свободен да се информира. Истината е, че ЦЕНЗУРА НЯМА! Има мързел да се информираш

Тази сутрин започваме деня с масирани фейкове, поне два броя.

Абрамович отровен с нещо след совалки за примирие в Украйна. Още вчера тази новина беше покладена с обявления, че участник в преговорите бил отровен.

В момента не се водят преговори. Следващият кръг започва днес. Освен това Роман Абрамович е с непотвърдени от ничия страна правомощия за преговарящ. Това, което аз мога да потвърдя за него е, че е засечен да пътува до Израел преди десетина дни. Това едва ли има нужда от коментар. За който не знае, Абрамович е руски евреин. Така че да се твърди, че той е преговарящ от името на Русия, е тежък фейк.

Но да видим откъде идва новината. Ами как от къде, от гнездото на антируската омраза със задължителен отровителки елемент - Англия и английските медии. Потвърдена е тази "новина", че май вероятно предполагаемо Абрамович е бил отровен, от ......американското разузнаване. Ама разбира се! Англия е с любима тема и тя я разработва от години - Путин трови своите опоненти, защото е джудже, сексуално неудовлетворен, нарцис и следователно е много опасен психопат. Не един и два такива случая "доказват" руската агресия, не смятам да се занимавам с тях.

С какво, от кого и дали наистина е отровен Абрамович, любимото дете на Запада и лично на Англия, аз няма да ровя. Защото много добре познавам машината за фейкнюз, за полуфейкнюз, за манипулации и откровени лъжи. Както и русофобията я надушвам от километри!

Втората "новина" е, че Русия ще се съгласи с членството на Украйна в ЕС и вероятно в НАТО. Източникът тук е друг таран на "СВОБОДНАТА МИСЪЛ И СЛОВО" глобалисткия Файненшъл Таймс, FT.

Тук оставам без коментар.

На хора, които се информират САМО ЕДНОСТРАННО КАКВО СТАВА, няма никакъв смисъл да им се обяснява каква е истината. За тези, които искат да знаят истината, ще кажа, не, няма нищо вярно в новината на FT!

Глобализмът е толкова слаб и мъртъв, че му трябва да включи в идиотизмите си абсолютно всички сфери на живота, да активира всички отрасли, за да може да източи всякаква налична енергия, за да поддържа изкуствената си кома, в която държи и своите подчинени хипнотизирани последователи. Освен напълно луди, глупави и лъжовни идеологии, които създава чрез "учени" като Фукуяма, Ювал Харари, Франзен, Фридман и много други, глобализмът принуждава всяка област на живота да участва в безумията му. И по тази причина той включва спорта, културата, икономиката, психологията, религията, екзистенциалните нужди и дори духовни учения, които ангажира с каузите си и така ставаме свидетели на крайната шизофрения спортисти да геополитизират , домакини да анализират, а културтрегерите по целия евро-атлантски свят са впрегнати да пеят, свирят и рецитират, клякат и стаеат за правилните политически възгледи.

Идиотщина от всякъде!

И всичките се превръщат в използвани идиоти без да се усещат, стават смешни и ненужни. Потрес пълен!

Хора, които припадат като видят кръв когато им вземат такава от пръстчето, зоват и реват с цяло гърло за война с Русия и с всички комунисти.

Не ми се правят анализи на истинското положение! Информацията за войната в Украйна е толкова обилна, толкова значима, толкова сериозна, че ако човек не се свърже с източниците на Русия, на антоглобалните гласове в соцмрежите, в интернет, никога не може да издържи случващото се, разказано от Запада. Какво да обяснявам генезисът на американските биолаборатории в Украйна, който направи Мария Захарова? Всичко е черно на бяло, публикувано и разпространено. Всеки е свободен да се информира. Истината е, че ЦЕНЗУРА НЯМА! Има мързел да се информираш. Има отричане на едната страна. Има отричане на истината. Но цензура няма. Всичко е на длан. При това обилно. Нужно е все пак малко усилие. Не може вече наготово и винаги наготово, някой да го смели и да го напъха по устите. Няма как да стане!

Анастасия Гешева

ТОЗИ ТЕКСТ ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.