ВСЕНАРОДНИ ВАКСИНАЦИОННИ ВЕСЕЛИЯ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsenarodni-vaksinacionni-veseliya/12196 SvobodnoSlovo.eu
ВСЕНАРОДНИ ВАКСИНАЦИОННИ ВЕСЕЛИЯ

Сутринта пристигнаха! Верни мисирки и полиция посрещнаха първите ваксини, дошли в шарено камионче. Ей, много са чевръсти тези производители! Направо кога се появи вируса, кога започнаха изследванията, кога намериха ваксината /лекарство още няма, да напомня/, кога я изпитаха, кога я произведоха, че и доставиха! Единият вариант е да са хвърляли боб и да са разбрали, че има такъв вирус, другият сами да са си направили и двете и третият - да са направили някакво коктейлче с неизвестно съдържание и цел. Направо съм в изумление и шок. Толкова труд, наука и пари, ако бяха хвърлили за откриване на лек срещу рака или сърдечно-съдовите заболявания, щяха да спасят милиони животи. Но пък там вече си има пазарна ниша и си се усвояват пари. Докато това е големият удар!

Проблемът е, че господарите на света /тук включвам кукловодите и лидерите на ЕС/, искат да усвоят едни милиарди, като едновременно с това напълно подчинят човечеството и го направят като послушно стадо. "1984" на Оруел в момента става реалност. Уж боцкането ще е доброволно, но и обясняват, че няма да можем да пътуваме и да ползваме обществен транспорт, ако не сме ваксинирани. Тоест, боцкането е зорноволно. Отплесвам се с мисли, защо няма такова изискване за ебола или хепатит, или чума например. Които са доста по-опаси от вирОЗА.

Направо им завиждам на търговския нюх. Не се знае какво точно са произвели, какво съдържа, какви опити е минало и колко дълго са наблюдавани ефектите. Но пък не носят никаква отговорност какъв ще е ефектът и дефектът от ваксината. Ако утре се превърнете в зомби или ви се стопи ботокса или, пази Боже, силикона, те няма да носят никаква отговорност. Сами сте си виновни!!! Да си знаете! Вие сте инфомирани, че те не носят отговорност каквото и да се случи и на свой риск си я боцкате. Значи виновни сте си вие!

От друга гледна точка, донякъде съм доволна, защото всички ментално увредени ще хукнат да се боцкат и да стават опитни мишлета. Тези със здравият разум ще изчакат да видят изобщо има ли ефект и какви са страничните ефекти. А дотогава току-виж няма и вирус.

С нетърпение чакам как Ботокса ще се боцне. За съжаление дори да има гадни странични ефекти, при него няма как да стане по-зле положението и няма да си проличат. Онуй, както знаем топ-страхливец на територията, ведага се застрахова, е още правел антитела и щял да изчака. Това нещо да ви говори!?!

Разумът отдавна напусна политиците и голяма част от хората. В момента се създава новият световен ред и прекрасният /за тях/ нов свят. АЗ НЯМА ДА УЧАСТВАМ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.