Всички са ужасени от вида на Байдън. Добро утро! Той е така от първия ден на мандата си

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsichki-sa-uzhaseni-ot-vida-na-baydan-dobro-utro-toy-e-taka-ot-parviya-den-na-mandata-si/137046 SvobodnoSlovo.eu
Всички са ужасени от вида на Байдън. Добро утро! Той е така от първия ден на мандата си

Всички са ужасени от вида на Байдън. Добро утро! Той е така от първия ден на мандата си. Досега не им пречеше, сега са ужасени. Не е въпросът в какво здравословно и ментално състояние е Байдън, а защо такъв човек е ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ, ВТОРАТА НАЙ-СИЛНА ЯДРЕНА ДЪРЖАВА В СВЕТА?

Не виждам никой да се занимава с ВЗЕТИТЕ ДОСЕГА РЕШЕНИЯ НА БАЙДЪН, от които най-тежките са подкрепата за Украйна срещу Русия, която подкрепа предизвика най-сериозната икономическа и социална катастрофа в Европа след Втората световна война. Без война Европа е в икономически, политически, социални руини. Защо? Какви решения е вземал този болен старец и кога те ще бъдат отменени? Това са важните въпроси, а не дали може да си стигне до самолета, дали може да се изпикае в ъгъла на залата за пресконференции и дали все още познава жена си. Значи първата група въпроси са това - Кога ще се отменят решенията, взети от Байдън? Втората група въпроси са свързани с това КОЙ ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВА САЩ И ОТТАМ НАТО И МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ? Засега информацията на дълбоко търсещите източници посочват директора на ЦРУ, бивш посланик в Русия, Уилям Бърнс, който е сред 5-те американци, които имат запазени части работещ мозък.

Под какви влияния се намират вътрешната и външната политика, не ми се мисли! Ето защо Зеленски се разхожда като пуяк, а не е 2 метра под земята или в някой затвор. Ето защо избиха половин милион украинци и продължават. За да може зад сенилния старец в Белия дом да вилнеят демоните на световната мафия. Които решиха, че светът им е градското имение, а човечеството вечни роби. Докога?

Много силно впечатление прави изчезването на Антъни Блинкен от първите редици новини напоследък. Външният министър на САЩ сякаш го няма, преди не можеше да му се затвори устата, от седмици обаче той не фигурира като водещо име, лице в горещите точки на света. Тъй като ми е ясно, че дебатът разкри ужасяващото положение в САЩ, което е добре известно на всички като мен, сега широката публика го видя, е от изключително значение случващото се в Държавния департамент, защото ние като колония на САЩ изпълняваме всички факсове, пристигнали на Козяк в София. Не знам какво прави Блинкен, но знам, че в България се разшаваха очи и уши и се вижда, вижда се. Засега единственото явно движение, което може да се отличи е отказът на Радев да отиде на срещата на върха на НАТО, нещо немислимо само преди месеци. Какво накара Радев така демонстративно да покаже неуважение към Хегемона? Ето това е важният въпрос в България? Има ли други ветрове, откъде накъде духат?

И още един въпрос, който е важен. Нали никой не се съмнява, че някой позволи този дебат? Нали разбирате, че всичко, което се видя, е позволено да се види? Защото, ако искаха да го скрият, нито дебат щеше да има, нито щеше да се види нещо. Значи променя се силата на Хегемона, падат защитите му, маските му. Значи нещо по-силно от него има.

Анастасия Гешева

8 Коментара

Посетител

2 days before

"Значи нещо по-силно от него има." А дано, а дано!

Коментирай

А за

2 days before

Делянчо ще кажеш ли нещо? Или той ти плаща и е много хубав( иначе за САЩ сме наясно , нямаме нужда от големите ти и невероятно , съждения, ха ха)

Коментирай

Червената шапчица

2 days before

В хода на операция е установен и задържан – Теодор Илиев, представящ се в онлайн пространството с псевдонима „Емил Кюлев". Според източници на "Труд news", по време на ареста Илиев се е държал нагло и обяснявал колко харесва Путин и Русия. Защото жълтият парцал "Труд news"не харесва Путин и Русия.

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - наркотрафикант и незаконен син на комунистката нора аналниева.

2 days before

Подобните се привличат и бай данчо харесва мангала-наркоман киро-дупнишкия циганин .

Коментирай

Страхил Ангелов

2 days before

https://kritichno.bg/politika/angelov-rusofobiyata/#google_vignette

Коментирай

Де бре

2 days before

Да разбираме ли, че предвид състоянието му, не президента е подписвал всички документи за помощта? Предлагам да се направи графологична експертиза.

Коментирай

Божидар Николов

2 days before

Кулисите на "дълбоката държава". Това не е конспирация, а жестока реалност! ..... Къде са прилепите от Ухан? Няма никакви прилепи. Има по-големи зверове от "дълбоката държава", начело с Black Rock и Vanguard. Китайската био-лаборатория в Ухан е собственост на Glaxo Smith Kline, която е собственост на Pfizer, която произвежда ваксина срещу вирус, който произхожда от биологична лаборатория в Ухан и се финансира от д-р Фаучи, който й прави реклама. Glaxo Smith Kline се управлява от американската мегакорпорация Black Rock, която управлява финансите на компанията Open Foundation /фондът на Джордж Сорос/, която обслужва френската застрахователна компания AXA. На Сорос принадлежи германската компания Winterghur, която построи китайска лаборатория в Ухан и беше закупена от германската застрахователна компания Allianz.

Коментирай

Божидар Николов

2 days before

Кулисите на "дълбоката държава". Това не е конспирация, а жестока реалност! ..... Дълбоко зад кулисите на "дълбоката държава" действа G30 – групата от тридесет банкери и икономисти на висше равнище в глобалните финанси, създадена от клана Рокфелер. Всички те работят и за европейските кралски семейства, и за "черното дворянство" на Рим и всички участват в трафика на деца, тероризма, бандитизма, преследването на хора, войните и т.н. За тях нищо не се знае. Те са по-неизвестни и от членовете на глобалната мафия – "дълбоката държава". Те обаче не се тревожат от анонимността си. Напротив. Тя е в основата на принципа "големите пари обичат голямата тишина". Ще добавя и "големите престъпления".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.