Всички вече разбрахме, че Зеля е продал Украйна на БлекРок, върхушката на световния корпоративен олигархат

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsichki-veche-razbrahme-che-zelya-e-prodal-ukrayna-na-blekrok-varhushkata-na-svetovniya-korporativen-oligarhat/44144 SvobodnoSlovo.eu
Всички вече разбрахме, че Зеля е продал Украйна на БлекРок, върхушката на световния корпоративен олигархат

Всички вече разбрахме, че Зеля е продал Украйна на БлекРок, върхушката на световния корпоративен олигархат. Земята, хората, всичко ще се предаде на глобалистите.

Само че не разбирам защо никой не си задава въпроса КАК РУСИЯ ЩЕ ДОПУСНЕ НА ГРАНИЦАТА СИ ГНЕЗДОТО НА ГЛОБАЛНОТО ЗЛО? Това е абсолютен абсурд и няма да се случи никога!

Украйна е историческа територия не само за Русия, но за цялото славянство. Черноземът и храни половината свят, а сега искат да го лапнат каймака на ДД. Никога няма да стане!

Украйна ще бъде включена в Русия, това е извън всяко съмнение и никакъв БлекРок там няма да съществува. По-скоро смятам, че в близко бъдеще, ако не се вразумят тези на Запад, Русия ще създаде санитарен кордон около себе си и ще направи всичко възможно да бъде недосегаема за глобалистите физически и психически. Но по-скоро смятам, че няма да се наложи, защото животът на ДД се съкращава, идиотската им финансова система, която е престъпна в основата си, ще рухне и плановете им ще измрат.

Апропо, ЕС ще приеме тези дни директива за въвеждане на брашно от насекоми в храната на съюза. Това не е падение, това е сгромолясване надолу в хранителната верига на човешката еволюция! Еволюция означава да вървиш нагоре, в случая да се излиза от животинската храна и са се върви към растителна храна. Насекомите са долната граница на животинската верига, така че да се опрем на тях, означава инволюция – вървене надолу.

Ама хора, времената са да вървим нагоре, не надолу! Надолу вървяхме досега, сега вървим нагоре! Какви скакалци, какви щурци? Те са изключително вредна храна за човека. Управляват ни луди!

Анастасия Гешева

9 Коментара

Синята барета

преди 1 година

Някой може ли да ми даде смислен отговор, защо трябва да ям смлени щурци и червеи? И изкуствено месо? И изкуствено мляко?

Коментирай

IYI

преди 1 година

Ако ми бяха допуснали коментара, можеше и да разбереш. Прочети статията на Димчо Димов

Коментирай

IYI

преди 1 година

Голям купон. Само дето не разбрах кой купи бг. Земите, водите, населението. Е, не е чворош- който се закани до 2030 да няма жив българин- да не си помислите нещо… Нищо, че ще ядем скакалци, ще изтрепят останалите стада, ще превземат водните ресурси, идиот- забрави, колко са вредни “пръдните” на кравите. Да се изтребят веднага! Нищо, че разпродадоха българската земя. Спи спокойно- психопатите ще се “погрижат”.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Намерих списък на продуктите , в които ще има насекоми и червеи.Смятам да стана веган. Хитиновата обвивка няма как да се разгради в стомаха ни, защото ни липсва съответния ензим. Освен това, ще ги обозначават на етикетите, но с латинското им наименование. Баба цял живот е учила латински.

Коментирай

IYI

преди 1 година

Синя барета, хапвай месце, докато има, българско- преди да са избили остатъците от стадата:) Също пийвай изворна водичка- преди блек рок да те събуди с крясък- плащай за дъжда! Забравих- плащай за въздуха, че много диша днес…

Коментирай

Динков

преди 1 година

Така е, управляват ни луди, но ние сме още по-луди, защото се подчиняваме на безумните им заповеди. Трябва да напуснем колкото се може по-бързо това отвратително блато, което ни тегли надолу в зловонните си дълбини.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Синята барета, Има много материали в чуждата преса по въпроса, вземай гогъл преводача и чети. Вместо да четеш блудкавите и безмислени публикации на нашите медии, че и на няколко автора тук, чети френската и английска преса, колосите на информацията , наши и чужди.

Коментирай

МИХАЙЛОВ

преди 1 година

...Продавам... - комплексно оборудване за отглеждане на щурци, бръмбари, калинки, светулки и хлебарки... - мрежи за улов на паяци и марокански скакалци - компактни уреди за отглеждане на конски мухи, бълхи и въшки - комплексно оборудване за производство на хляб и хлебни издели, вафли, бисквити, банички, кифлички, гевреци и тутманици, мармалад и шоколад, толумбички и баклави отговарящи на най - новите евростандарти за влагане в тях на брашно от всякакви видове насекоми...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.