ВУДУ ИЗБОРИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vudu-izbori/53326 SvobodnoSlovo.eu
ВУДУ ИЗБОРИ

Все повече започваме да приличаме на страна от Третия свят. Шамани - три броя - вещаят изборни победи. Дрънкат с ланци из саваните на медиите и чакат победителите да им донесат част от плячката.

През това време чакат и проектогубещите да им подхвърлят нещо. И за да може всичко да е наред, се поръчват кукли от стиропор и ги обстрелваме по площадите. После ги нижем с игли, пък белким врагът потръпне. Ако не потръпне от вудумагията те му подготвят Рашков. Но за Третия свят.

Същите тези шамани и вудумагьосници дойдоха от някъде и подготвиха почвата. Първо съсипаха икономиката, доведоха покупателната способност до нивото на третия свят. Иначе магията не хваща. Магията хваща само при бедни народи. А после се пее по площадите: "Моя страна, моя България"... И търсим здраво място в макета на Бойко Борисов. Ако бяха прочели Ницше щяха поне да разберат, че "всичко това, което не го убива, го прави по-силен"...

Христо Стоянов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.