ВЗЕМАЙТЕ СИ БАЗИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ ОТТУК

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vzemayte-si-bazite-i-se-mahayte-ottuk/12502 SvobodnoSlovo.eu
ВЗЕМАЙТЕ СИ БАЗИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ ОТТУК

Пентагонът, видиш ли, възложил проучване дали може постоянно да се разположат американски военни в България и региона. И нашите медии го съобщават все едно голяма гордост за нас е. Вие изобщо осъзнавате ли какво означава това - чужда задокеанска държава обсъжда да разположи свои войски в България!!! Все едно сме колония или завладяна територия. Изобщо не се споменава някой да ни пита. То и да пита, като знам Онуй как слага памперс и козирува на Мустафата и Сульо и Пульо от САЩ, не ми се вярва да откаже.

Дотук ни докараха СДС, "демократите" и ГЕРБ! Да сме окупирана територия, на която американците да воюват срещу Русия. И да ни въвлекат в кървавите си войни. Те какви интереси имат тук, че не разбрах. Когато са им откривали континента, България вече е била държава на доста векове. Някои американофили ме питат, защо толкова българи има в САЩ? Елементарно, защото избягаха от бедността тук. И това, че живеят там, не означава, че одобряват политиката на американското правителство за експанзия.

Ние сме в гореща точка. Балканите винаги са взривоопасна зона заради географското си положение и исторически особености. А сега едни агресори, които с един Виетнам не можаха да се справят и се прибраха с подвити опашки, искат да ни карат да воюваме срещу Русия. Кой последно победи Русия, да ми припомите!?! И да се превърнем в мишена за ядрени и военни удари. За какво?!? За да потупат мутрите по главата и да им кажат "Добро псе!?"?

Крайно време е да изритаме от властта националните предатели, преди да стане късно и да пратят децата ни на война и да превърнат България във фронтова линия за американските интереси. Трябва да има незабавна реакция на това нагло "изследване". Защото ние не можем да си позволим да попаднем между чука и наковалнята. А и се съмнявам българите да позволим да ни използват срещу тези, които са ни освободили.

България над всичко! Мутри и американци - ВЪН!

Елена Гунчева

* Пиша съвсем спокойно това, защото шансовете ми за екскурзия до америката са около абсолютната нула и изобщо не ми дреме в какви списъци ме слагат!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.