Забелязва се, че откакто не са на власт, ГЕРБопитеците използват една скучна, опростачена и направо тъпа техника в опита си да се реанимират

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zabelyazva-se-che-otkakto-ne-sa-na-vlast-gerbopitecite-izpolzvat-edna-skuchna-oprostachena-i-napravo-tapa-tehnika-v-opita-si-da-se-reanimirat/47463 SvobodnoSlovo.eu
Забелязва се, че откакто не са на власт, ГЕРБопитеците използват една скучна, опростачена и направо тъпа техника в опита си да се реанимират

Забелязва се, че откакто не са на власт, ГЕРБопитеците използват една скучна, опростачена и направо тъпа техника в опита си да се реанимират.

Техните ръждясали и похабени остриета обикалят телевизиите като цветарки и не спират да внушават лъжовни твърдения, че управляващите след тях - редовни и служебни кабинети, и разбира се, президента, носят цялата вина и отговорност за окаяното дередже на държавата.

Шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС дори си позволи да каже на изпроводяк от парламентарната трибуна, че шайката е излязла (?! )от изолация Така и не разбрах на какво се основава това твърдение на Десислава, но тя го заяви патетино и с много плам, въпреки че няма видими признаци това да отговаря на истината. След падането на ГЕРБоптеците само БСП се престраши да си говори с тях.

Останалите политичски формации продъжават да избягват дсега с Бойко и ортаците му. Но да приемем, че Десислава го играе подгряваща мажоретка в предстоящата предизборна кампания, която започна още през октомври миналата година.

Предстои ни да видим още много шашарми и тъпи фокуси в "изящната" сценарна стилистика на тия бездарници.

Любо Кольовски

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.