Западът подготвя Украйна за подялба, спиране на финансите постепенно

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zapadat-podgotvya-ukrayna-za-podyalba-spirane-na-finansite-postepenno/124147 SvobodnoSlovo.eu
Западът подготвя Украйна за подялба, спиране на финансите постепенно

Западът подготвя Украйна за подялба, спиране на финансите постепенно. В същото време Зеленски предприема много сериозен и според мен отчаян ход, обща мобилизация. И отново, при положение на тотален контрол на руснаците над украинците на фронта. Украински депутат от Радата заяви, че на всеки 5 минути умира или получава ранение украински войник.

Това го оставям без никакъв коментар! Кой и защо, при това положение, продължава да тика Украйна в бой и смърт? Общата мобилизация на Зеленски, която заплашва и украинците зад граница, представлява отчаян опит да привлече НАТО да действа.

Нещо, което НАТО не направи за Украйна, а бяха обещали - вкарване на натовски физически ресурси. Причините ще ги анализирам допълнително. Тази всеобща мобилизация при стопроцентова загуба на военното съществуване на Украйна е жалък безчовечен опит на Зеленски да спаси и себе си. В резултат в Украйна започна да се чува за недоволството, което го има от ден първи на тази война, но е наложена брутална военна цензура, заради което не прелита птичка на недоволство вече почти 2 години. Е, започва да лети.

Да се знае! Войната в Украйна преминава в нова фаза на информационната си част. За се скрие факта, че НАТО ЗАГУБИ ОТ РУСИЯ ВЪВ ВСЕКИ ПУНКТ НА СВОЕТО СЪДЕЙСТВИЕ НА УКРАЙНА, ЧРЕЗ КОМАНДВАНЕ, ЧРЕЗ РАЗУЗНАВАНЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТ КОСМОСА, ЧРЕЗ ДОСТАВКИ НА ОРЪЖИЕ И ЧРЕЗ ТАКТИКАТА И СТРАТЕГИЯТА СИ. Много са смешни всички препарирани. Намират се в пълно отрицание на истината, дори чувайки я от своите си хора, те отказват да я приемат.

Анастасия Гешева

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.