Западът призна, че цензурата и модерацията му, убиха идеята за социалните мрежи

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zapadat-prizna-che-cenzurata-i-moderaciyata-mu-ubiha-ideyata-za-socialnite-mrezhi/126715 SvobodnoSlovo.eu
Западът призна, че цензурата и модерацията му, убиха идеята за социалните мрежи

„Смъртта на социалните мрежи“. Западът призна, че цензурата и модерацията му, убиха идеята за социалните мрежи.

The Economist признава, че западните социални мрежи са изпаднали в упадък поради прекомерната модерация и цензура и вече са заменени от цял ешелон от „затворени чатове и канали“.

Естествено всичко това ние го знаем отдавна,цензурата сме я преживявали и сме се сблъсквали със соросоидни,платени фактчекъри многократно.Дали е добре,че някои негодници и цензури се осъзнават сега,не съм сигурен.

Според публикацията наличието на ешелон от „затворени чатове и канали“ е „много лошо“, защото там можете да напишете всичко, без да се съобразявате с идеалите на демократичния свят,(евро атлантическите ценности б.а.).

Повечето потребители започват да използват относително затворени платформи като WhatsApp и Telegram. Като пример, популярността на Telegram след избухването на конфликта в Украйна и засилването на истеричната евро атлантическа цензура, се увеличи драстично.

Йордан Халачев

1 Коментара

Запетайка

преди 2 месеца

Втората запетайка в заглавието е излишна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.