Започна същинската част на операцията за спасяване имиджа на загубилият войната в Украйна Запад

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zapochna-sashtinskata-chast-na-operaciyata-za-spasyavane-imidzha-na-zagubiliyat-voynata-v-ukrayna-zapad/122112 SvobodnoSlovo.eu
Започна същинската част на операцията за спасяване имиджа на загубилият войната в Украйна Запад

Започна същинската част на операцията за спасяване имиджа на загубилият войната в Украйна Запад, която се състои в две направления. Да се продължи на всяка цена войната и да се включат нови обвинения към Русия.

Както вече посочих, войната е оставена в ръцете на Англия. Която ръководи нови доставки на оръжия за Украйна и която, както стана ясно, е отговорна за избиването на почти половин милион украинци на фронта с Русия. За което може и ще бъде съдена някой ден. Сега искат нови жертви, поставя се на дневен ред отново евентуално включване на други народи.

Вчерашната среща на НАТО огласи това, че НАТО препоръчва да се готвим за горещи военни действия. Кой ги инициира? И защо? По линия на очернянето на Русия се яви поредното обвинение в отровителство, на жената на шефа на украинското разузнаване. Буданов вече отправи обвинения, че Русия са я отровили, което беше напълно предвидимо. Това е случай като Навални, Скрипал и Гебрев. Които са инициативи на британското разузнаване за демонизиране на Русия.

Има мнения, че жената на Буданов или изобщо не е тровена или че е отровена и бързо след това противоотровена. Факт е, че състоянието и местонахождението на всички отровени от Русия според западните власти и медии, никога не знаем нито къде са, нито как са и никой не ги вижда, освен чрез контролирани податки за медиите. Украинското разузнаване е под пълно подчинение на британското. Факт е обаче и още нещо. В Украйна има борба за власт, усилва се противопоставянето между Зеленски и Залужни.

За западната медийна върхушка, включително в България, конфликтът Зеленски - Залужни е РПД - руска дезинформация и пропаганда. Много е лесно! Просто следете това, което Западът обявява за РПД. То е истината.

Анастасия Гешева

2 Коментара

Червената шапчица

7 months before

За да сте добре информирани, четете експертите Ивайло Иванов, Дани Иванов, пианистката Валентина Василева Филаделфис и модната икона Муцинка Фешънлиева.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Русия понесе ново дипломатическо поражение... Литва победи за място в Изпълнителния съвет на Организацията за забрана на химическите оръжия. - Заглавието на статията е на авторката Дженифер Мечкова

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.