Защо все още сме живи?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zashto-vse-oshte-sme-zhivi/138275 SvobodnoSlovo.eu
Защо все още сме живи?

Защо все още сме живи?

Германският онлайн милионер Ким Дотком,наричан „новият Сноудън“, отговори на въпроса:„Светът трябва да е благодарен на Владимир Путин и Си Дзинпин за това,че са разумни лидери, които действат сдържано в лицето на ескалиращите провокации от страна на правителството на САЩ.Ето защо все още сме живи". Да се надяваме да оцелеем до ноември без ядрена война. Байдън е отговорен за един милион убити в неговата прокси война с Русия. В резултат на международна терористична атака той взриви газопровода "Северен поток". Байдън внесе и милиони нелегални имигранти, за да ги използва като гласоподаватели. Той няма да се поколебае да убие Тръмп или да взриви света в ядрена война“,написа Дотком в социалната мрежа X.

"Ухото на Тръмп",не само занули президентските напъни на Джо Байдън, които вече не бяха никак розови,но ще повлияе и на политиките на много страни по света,надявам се и на България, въпреки напъните на провалените ни телевизии и медии.

"Тръмп се възхищава на Путин и подкопава основите на демокрацията в Америка", пише Salon. С подобни пасажи привържениците на Байдън отчаяно се опитват да измъкнат лидера си от поредица от катастрофални изпълнения. Но демонизирането му има обратен ефект особено след "Ухото на Тръмп". 

NBC News: След опита за убийство на Тръмп, демократите спират усилията си да заменят Байдън с друг кандидат.Освен това Демократическата партия ще намали рекламите си, особено тези, които атакуват Тръмп. Кампанията на Байдън също така препоръча на служителите си да се въздържат от коментари относно инцидента, както и да преустановят всяка дейност в социалните мрежи.

Републиканците масово настояват за разследване на опита за убийство на Тръмп, а някои конгресмени и сенатори вече обвиняват Байдън в опит за убийство.

Washington Post преброи осем членове на двете камари на Конгреса, които открито заявиха, че президентът на САЩ е свързан с този опит за убийство.„Преди няколко дни Байдън каза: „Време е да поставим Тръмп в центъра на скандала.“ Днес имаше опит за убийство на президента Тръмп“, пише сенатор Марша Блекбърн в X. Лорън Боберт, Ник Лалота и други припомниха същите думи на Байдън.

Америка, която е преживяла убийството не само на президента Кенеди,знае добре какво е това. 

Но,този път Сикрет Сървис, "случайно се е прецакала"? Те не изглеждаха по-добре от охраната на Фицо. 

Съвпадение?

Йордан Халачев

2 Коментара

Америка, която е преживяла убийството не само на президента Кенеди,знае добре какво е това.

1 month before

Де Жа Вю или делото на Харви Ли Осуалд живее и побеждава ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.