ЗАЩО ЗАПАДА ТРЯБВА ДА НАКАЖЕ ЗЕЛЕНСКИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zashto-zapada-tryabva-da-nakazhe-zelenski/278 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО ЗАПАДА ТРЯБВА ДА НАКАЖЕ ЗЕЛЕНСКИ

Зеленодрешковецът наглец вече пресоли манджата. Дали изстреляните от него С-300 са излезли от годност, дали са некадърно изстреляни, или най-вероятно това е умишлена зловеща провокация на Киев, това вече няма никакво значение за демократичния свят.

И във Вашингтон, и в Брюксел вече са наясно, че в Киев имат за партньор един абсолютен психопат, който може да разпали трета световна война, преследвайки политическите си цели.

Потвърждение е и казаното от наглия му външен министър Кулеба, който прекара цяла седмица спа почивка в България в очакване да му дарим С-300. А я си представете как със същите наши такива ракети Киев бе убил двама полски граждани.

Демократичният свят трябва да сложи усмирителна риза на Зеленски. И да проучи как милиардите помощ отиват за закупуване на баровски имоти в Швейцария на негови приближени. И на самия него, разбира се…

Владимир Танев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.