Зеленски изглежда се съгласи с Путин

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zelenski-izglezhda-se-saglasi-s-putin/128307 SvobodnoSlovo.eu
Зеленски изглежда се съгласи с Путин

Зеленски изглежда се съгласи с Путин.

 Путин каза: Байдън е по-предвидим и е по-добрият вариант за Русия и изглежда Зеленски е съгласен и с него и с Тръмп. Доналд Тръмп бе доволен и заяви, че е това "комплимент" за него,от страна на Владимир Путин да каже, че предпочита държавен глава на Щатите да е Джо Байдън.

 Сега в Киев се опитват да спасяват кожата:"Само покана към пълноправно членство на Украйна в НАТО ще даде реални шансове на света и Европа да се върнат към сигурността" - започна изнудването на Байдън и компания от Киев. Което изглежда е отговор на повече от 50-те наказателни дела в САЩ,срещу хора на Зеленски.   

 

Доскоро канцеларията на президента на Украйна реагираше много сдържано,а сега-избухна кален фонтан от емоции. Явно Киев е получил сигнал, че с помощта,от САЩ, не всичко е толкова добре, колкото Зеленски изразява увереност публично. И решиха да направят Байдън виновен,защо украинските въоръжени сили търпят поражение след поражение.

Самият Зеленски направи първия намек в Мюнхен на конференция по сигурността и тогава той започна да говори по-свободно по тази тема.

„Не сме ние, вината е на Байдън“, потвърди тезите на шефа си Ермак и го подкрепи. Това са лоши съюзници, изписка Умеров от своя ъгъл. Прехвърлянето на отговорности продължи успешно.  

Взаимните обвинения на губещите започнаха:Киев обявява предварително, че за това, което ще се случи по-нататък, ще бъде виновен не Зеленски и неговите мениджъри и генерали, а администрацията на САЩ.

 В САЩ,както знаем образуваха повече от 50 наказателни дела, свързани с доставка на военни стоки за Украйна.

Йордан Халачев 

2 Коментара

BLIMAN

преди 2 месеца

....Краставите кучета с надушват през девет планини в десетата...!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.