Жечо Станков е в конфликт на интереси, като председател на комисията, която разглежда договора с БОТАШ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zhecho-stankov-e-v-konflikt-na-interesi-kato-predsedatel-na-komisiyata-koyato-razglezhda-dogovora-s-botash/129377 SvobodnoSlovo.eu
Жечо Станков е в конфликт на интереси, като председател на комисията, която разглежда договора с БОТАШ

Жечо Станков е в конфликт на интереси, като председател на комисията, която разглежда договора с БОТАШ. В разширения смисъл на неговото семейство има фирма, която има дейност в газовия сектор. Жечо покрива в момента далаверите на Деница Златева и безобразното източване на дружеството.

Носеха се слухове, че в Булгаргаз му пишат въпросите на Жечо, които да задава на президентския служебен министър Росен Христов и некадърната директорка на Булгаргаз. По моя проверка, нито един от депутатите в комисията за БОТАШ не очаква да се направи доклад, който наистина да отразява безобразията на Деница Златева.

Комисията е направена, за да покрие съсипията в „Булгаргаз“ и некадърността на Деница. Защо? Ами защото, ако е кадърна, няма да може да се източва дружеството. А когато е некадърна, застава в ролята на бушон и докогато може, ще се влачи. Когато стане непоносимо, ще я сменят, а тя ще се отдаде на залужен отдих, като си купи каквото си пожелае и си осигури всички екстри в живота. Докладът на комисията ще даде препоръки, но няма да бъде изпратен в прокуратурата.

Жечо Станков върти безгръбначието си във всички посоки и това се вижда с невъоръжено око. Той иска хем да е обективен, хем да не засегне тази, с която върти бизнес и си говори по телефона, и обсъжда стратегията как да я измъкне от ситуацията и пр. Той именно затова беше избран, за да потули нещата. Затова миналата седмица Деница Златева се прибра весела в дружеството, което разсипва, защото усети подкрепата, която Жечо с мрънкането си й осигуряваше.

Росен Христов и Деница Златева бяха оставени да говорят лъжите си на воля, а водещият, а именно Жечо Станков, направи така, че заседанието да се превърне в безсрамен фарс и доминация на двама аферисти. Това наистина не е държава! Това е ужасяващо извлачване на милиарди под носа на целия народ, със съдействието на службите и под навигацията на властта. Да крадеш арогантно и да се хвалиш, че ГЕРБ,, че министърът Румен Радев, респективно ПП те пазят, щото Асен се интересувал от газа ...значи сигурно те пазят! Иначе няма как да оцелееш. Като за чеп на каца за зеле не ставаш.

Арогантността на политическата клика е стигнала такива невъобразими размери, че няма значение какво излиза по медиите, има значение, че те са на власт. И това им позволява да вършат колосални кражби, тъй като няма правосъдие, служби и полиция. Има бутафория на демокрация. С всички реквизити на демократично общество, но с отсъствие на всякакво съдържание. Държавата ни е форма на една измама.

Калина Андролова

7 Коментара

Настапир,Криптомир,Педерасомир АНАЛниев

преди 1 месец

асен василев а.к.а.ася васкова педерасткова от Хасково се интересува освен от газа и от гъза си да е задоволен от спецов.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Синът на Магърдич и Кремена Халваджиян – Бебо, отлетя за Лос Анджелис. Звездният наследник се разхожда из Холивуд и щрака селфита за последователите си, но не пропусна и да се подиграе с Доналд Тръмп. Бебо качи снимка как размахва средни пръсти пред звездата на политика в холивудската Алея на славата. ----- Този пък кой е? Син на един бездарен арменец, завършил цирково изкуство в СССР. "Велик продуцент", но няма една собствена продукция - всичките му "проекти" са внесени отвън.

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - син на нора аналниева комунистката.

преди 1 месец

Какво е оксиморон?Върви сюлейман pussy и хвърля през рамо пари.След него върви марципанян , събира ги и му ги връща.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.