Живеем хорър и около нас се полюляват зомбита, заразени от гангрената на корупцията

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zhiveem-horar-i-okolo-nas-se-polyulyavat-zombita-zarazeni-ot-gangrenata-na-korupciyata/121004 SvobodnoSlovo.eu
Живеем хорър и около нас се полюляват зомбита, заразени от гангрената на корупцията

Вече 30 години стъпването и оставането във властта е с основен мотив забогатяване - не разбира се от държавна заплата.

За 30 години машината на властта добре смаза всичките си части, осигуряващи и безнаказаност и сигурност.

Изборните резултати не само се контролират, договарят се.

Бизнесът се контролира и рекетира.

Европроектите отвориха нова страница в голямата българска книга на корупцията.

Т.н." демократи" привнесоха нови щрихи към грозното лице на зависимостите ни.Борисовото сервилно чуждопоклоничество се изроди в пълна бездуховност и родоотстъпничество.Без държава, в пределите на Османската империя, българите са живели по ясни правила, подчинявайки се на явен господар.

Днес правила няма.

Държавата е сергия на която всичко се продава - от военна техника, енергетика до достойнство и суверенитет.Чужди посолства ръководят изпълнителната власт и дори не се крият.

Хазната е празна и нито измишльотините за донос - бонус, нито увеличените данъци ще я напълнят.Държавните заеми така ще осветят фалшивите статистики относно инфлацията, че Еврозоната ще се стопи като мираж.

Управляват ни клоуни и страдащи от тежък интелектуален дефицит с нулево перспективно мислене.

За Борисов сега е важно да оцелее.Само че, когато си се заиграл с възпитаници на помощно училище с липсваща част от мозъка отговаряща за морала, резултатите са непредсказуеми.

Зреещото открито противоборство ГЕРБ СДС и ПП ДБ ще отключи тежка парламентарна криза.Идват едни милиони европари , а хищниците нямат търпение.

Дори не сме в блато - там има граници.

Във филм на Хичкок сме.Живеем хорър и около нас се полюляват зомбита, заразени от гангрената на корупцията.Сянката на омертата поглъща светлината и ни парализира.

Повече така не може!

Толкова ли сме малко или толкова слаби?!

А е нужна само вяра...

Румяна Ченалова

11 Коментара

"Толкова ли сме малко или толкова слаби?!"

преди 5 месеца

Нито сме малко, нито сме слаби. Нужен е само сгоден момент. Такъв беше през 2020, ще дойде и дург.

Коментирай

Някакъв

преди 5 месеца

Руми, не трябва да се оставим да станем участници в този нарочно създаден ,,хорър,,.. Трябва да си върнем нормалния начин на изразяване и да се обединим около Възраждане, която в момента отстоява важните национални приоритети..Ама кой харесвал Костадинов , или не..Та няма да се влюбваме или женим..Важно е да се обединим като българи ..Разбира се всеки има право на лично мнение и решение

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Г-н "Някакъв"пак се е зареял в открития Космос- "Възраждане",та "Възраждане"!Г-н "Някакъв"!По делата им ще ги познаете!Накратко казано-ревахме с/у ваксините,пък половината се ваксинирахме.Някой в този форум философстваше,че това било личен избор но това не издържа-една идея се защитава и с личен пример!Друго не по-малко важно-ревем с/у сглобката,ГЕРБ и ДПС,а по редица спорни в/си гласуваме заедно с тях.Пробивите м/у думи и дела на "Възраждане"са твърде много,което ме стимулира непрекъснато да разобличавам демагогията и лицемерието им!А Вие живейте със заблудите си!Пожелавам Ви здраве и дано да прогледнете...

Коментирай

Димитрова

преди 5 месеца

Борисе, заблуденият сте Вие. Щом всички глобалистки сили се нахвърлят като хиени върху Възраждане, това е сигурен знак, че тази партия не обслужва техните интереси. Засега Възраждане е единствената пробългарска партия и трябва да я подкрепим, защото безусловното приемане на командите от ЕС и САЩ ще унищожи морално и физически България.

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Г-жо Димитрова,прогледнете извън заблудите си,за да видите демагогията и лицемерието на "Възраждане"!Бъдете здрава и скорошно проглеждане!

Коментирай

Събуди се

преди 5 месеца

За съжаление заблудените димитровски зомбита, които не виждат фактите, са прекалено много! Браво на свободомислещи, самостоятелно разсъждаващи хора като Борис! Има надежда! Борис- слепите няма да прогледнат!

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

-н Иванов,Вие сте човек,който е наясно с процесите,които разлагат плътта на България.Един от тези процеси е налагането на лицето Пеевски,като фактор,който дава наклон на външно и вътрешно политическото живуркане на жалката ни държавица и това не е случайно.Явно от Козяк,респ.Държавния департамент са спуснали конкретна задача на агент "Сава"и конкретно на ДП.Каква е задачата,можем само да гадаем.Че има такава е видно от поведението на жълтопаветната сган-2013г.се скъсаха да реват с/у назначаването на Пеевски за председател на ДАНС,а сега мълчат като бити курви.Това,че коментари за ДП не се допускат говори,че негласно той е провъзгласен за "свещена крава"на българския обществено-политически живот.Според мен,той обаче е "свещена свиня",която си вре зурлата навсякъде с наше,за съжаление,мълчаливо за презрение,съгласие!

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

"ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ДПС НА СРЕЩА С ПОСЛАНИКА НА УКРАЙНА ОЛЕСЯ ИЛАШЧУК: АФЕРАТА „ЛУКОЙЛ“ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗКРИТА!" Двамата се разбрали да квичат заедно в кочинката,белким уплашат Коледа,та тази година да не идва!Напразно,разбира се...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.