ЖУРНАЛИСТИ, МОЖЕ ЛИ ДА ПОМОЛИТЕ КОЛЕГИТЕ СИ ОТ УКРАИНСКАТА ПРОПАГАНДА, ДА НИ ЗАПОЗНАЯТ С БЛИЗКИТЕ НА ПОНЕ ЕДНА ЖЕРТВА В БУЧА!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zhurnalisti-mozhe-li-da-pomolite-kolegite-si-ot-ukrainskata-propaganda-da-ni-zapoznayat-s-blizkite-na-pone-edna-zhertva-v-bucha/3833 SvobodnoSlovo.eu
ЖУРНАЛИСТИ, МОЖЕ ЛИ ДА ПОМОЛИТЕ КОЛЕГИТЕ СИ ОТ УКРАИНСКАТА ПРОПАГАНДА, ДА НИ ЗАПОЗНАЯТ С БЛИЗКИТЕ НА ПОНЕ ЕДНА ЖЕРТВА В БУЧА!

Имам голяма молба към журналистите от националните ни телевизии, които са доказали, че са обективни и честни професионалисти.

Може ли да помолите колегите си от украинската пропаганда, с които явно сте много близки, да ни запознаят малко по-подробно с жертвите на руснаците в Буча.

Поне с една. Как му е името, къде е живял, да покажете къщата му в Буча, неговите близки, които сега страдат, как се е случило всичко, защо си е сложил бяла лента… Такива работи. Не е много работа.

Иначе ни залива отвсякъде задушаваща руска пропаганда и до нас не достига глътка чист въздух на украинската и наглосаксонската пропаганда.

Мерси предварително.

Богомил Бонев

https://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.