ЗНАЦИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/znaci/136689 SvobodnoSlovo.eu
ЗНАЦИ

 

Борисов сам си поведе делегацията при президента.

Ако това не е знак, че владее положението, какво да е?

Толкова пъти излъчи посредници и "контактьорки" и все в положение, когато работата нямаше шанс.

Сега се явява лично и това е ЗНАК, че има да се случват неща.

Как? Не знам и въображението ми е слабо, но ЗНАКЪТ е налице.

Несбъднатият председател на НС и настоящ генерал на ДСБ , след като бил получил вот на доверие, е силно заинтересован и съобщава тази си заинтересованост от факта, че имало било /може и да е имало/ снайперисти пред дома на Борисов.

Аз, от своя страна, съм силно заинтересована защо има охрана пред дома на микрогенерала. Твърдя го защото често ми се налага да посещавам скъпия комплекс , построен на "отвлечена" от Южния парк земя. И всеки път се чудя, какво по дяволите правят тези стройни момци във вечно запален автомобил?

Въпросът, защо Борисов го пазят снайперисти, а мен, човекът с гласувано доверие от ДСБ, само обикновено НСО явно е много, ама много важен и задаването на този въпрос е ЗНАКОВО.

Диана Дамянова

4 Коментара

Мангала-наркоман киро-дупнишкия циганин

3 days before

Пенке , ела при мене на парапета и ще свалиш всичко.

Коментирай

Милчо

3 days before

Интересно е,как се е уредил Атанасов с жилище в Южния парк.Тези неща не се следят от по-будната общественост.Идват в София,за две-три години се оправят и започват лукумите....Ами стотиците съветници,политически кабинети,директори на дирекции,това е един тотален грабеж.Министерствата имат жилищни фондове,БНБ има апартаменти във всички големи градове,общините.Дали се следят тези неща?Това е обикновената справедливост,която интересува народа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.