Звучен плесник към родния елит  НА КОНФЕРЕНЦИЯТА "20 ГОДИНИ В НАТО"

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zvuchen-plesnik-kam-rodniya-elit-na-konferenciyata-20-godini-v-nato/130492 SvobodnoSlovo.eu
Звучен плесник към родния елит   НА КОНФЕРЕНЦИЯТА "20 ГОДИНИ В НАТО"

Звучен плесник към родния елит 

НА КОНФЕРЕНЦИЯТА "20 ГОДИНИ В НАТО"

Националната инициатива на правителството, която започна с конференция и ще завърши с концерт от 18 часа на площад "Батемберг" потегли със звучен плесник от нашите съюзници към кремълско-натоевропейката котерия в България. 

В конференцията, която се състоя във Военния клуб, се изсипа върхушка на родния елит: президентът, премиерът, членове на правителството, членове на ръководства на политически партии. 

.

Президентът Румен Радев блесна като основен оратор, за да пропагандира за пореден път някои негови неатлантически и неевропейски тези. Естествено, годишнината не е отразено на президентските интернет комуникации.   

В Президиума блестяха Николай Денков, Мария Габриел, Тодор Тагарев, Соломон Паси, които изказаха мъдри мисли и се за породен път се заклеха в евроатлантическа вярност. 

Обаче най-видните ни "евроатлантици" като Бойко Борисов, Кирил Петков, Атанас Атанасов, Христо Иванов и др. счетоха, че е под достойнството им да засветят с ярка светлина и на тази конференция.  

______________________________

Официални представители на НАТО не се забелязаха - нито в президиума, нито в залата.  

Нямаше и приветствие нито от Генералния секретар на НАТО, нито от Главната картира на НАТО, нито от Военния комитет и Секретариат, нито от.. въобще нито от когото и да било.   

Бяха поканени всички посланици на държавите-съюзници. Основните пропуснаха събитието, за другите - не знам. На своите интернет страници и страници в социалните мрежи посолствата пропуснаха да зачетат събитието. 

___________________________

.

Сещам се обаче, че например преди 9 дни посланик Кенет Мертен уважи такава конференция с реч и присъствие, и срещи с млади българи. Тя пак беше по повод 20-годишната от приемането ни в НАТО, но вместо да е организирана от правителството и с държавни и партийни лидери, направиха я младежите от Студентския дипломатически клуб.

.

Духат все по-силно нови геополитически ветрове - прочистващи. 

По дипломатичен път, но категорично беше демонстрирана оценката, че България е избрала да е член на НАТО, но в действителност води политика да не е съвсем и с огромна доза демагогия. 

Крайно време е огромният евроатлантически електорат у нас да си отвори очите за реалността и да изисква от своите партии и лидери: не сте изцяло с ЕС и НАТО и повече това няма да търпим.   

*** Антъни Блинкен поздрави 7-те държави, които заедно с България бяха приети в НАТО преди 20 години. Довечера на площад "Батемберг" ще има концерт , в който НАТО ще поздрави самите българи вместо партийните и властови сановници - чрез участието на джаз бендът на Върховното главно командване. 

*** Неуважаеми тролове, ще изтрия и блокирам всеки, който се изявява просташки тук и който не защити опорката си с аргументи защо е неполезно за България да е в НАТО. Повтарям - темата е тезата за българския интерес и ползи или неинтерес, а не кого мразите и любите. 

*** Дискусията къде и кого бият и не бият и кой кого бие и не бие вече е втръснала на всички

Григор Лилов

30 Коментара

Дейвид

преди 4 седмици

Парцал

Коментирай

многодобре

преди 4 седмици

" .....В Президиума блестяха Николай Денков, Мария Габриел, Тодор Тагарев, Соломон Паси, които изказаха мъдри мисли и се за породен път се заклеха в евроатлантическа вярност. ...." -подмазваме се на " хамерика за България", май! ".....Духат все по-силно нови геополитически ветрове - прочистващи..... " Хайде, дано теб и всичката проатлантическа сволач издухат тези ветрове през три планини та чак в десета!

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Препоръчвам ти ,Лилов, да чуеш изказването на Възраждане.нТова е моята позиция!

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Авторът , -,Духат все по-силно нови геополитически ветрове - прочистващи. ,, Прав си ,авторе, само че защо ти ще ми бъдеш ветропоказателя? И кой ти каза ,че трябва да съм евроатлантик? Роден съм в България- българин! Дори не е за коментар..Кой реши ,че трябва да сме евроатлантици?! Това новата религия ли е ? Аз имам един пътеводител и това е Бог! Щял си да триеш, хм...За какво говорим?

Коментирай

ДаниД

преди 4 седмици

От глупотевините в тази словсна диария разбрах,че НАТО е някакъв култ,на който трябва да му се кълнем във вярност!Ами то и БКП изискваше от нас същото-каква е разликата.ДенкОФ,Пасито,Габриел и Тагаренко били "блестяли"? Паднах под масата от смях.Виж сега авторче- никой не ви е поздравявал за "събитието" защото събитие няма.Това е една тъжна дата в историята ни.Не ни питаха искаме ли да ни набутват в кървавия алианс.Набутаха ни с цената на едно престъпление спрямо сърбите - дадохме въздушен коридор на натовците,за да избиват мирни хора.В моите очи,всички вие натовци сте престъпници.

Коментирай

Emigrant

преди 4 седмици

Още един промит мозък нарече най-големите предатели на България блестящ елит. Дали сам си вярва?

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Дани, излиза ,че вече сме ,,крепосни,, ...Нали се сещаш , че трябва да ни вкарат във война... Кенет днес заяви, че много са доволни от напредъка , който ,,политиците ,,( сглобката) са постигнали последните девет месеца..... Хм.. Те са доволни, даже не ми се и шегува... ..

Коментирай

емигранд

преди 4 седмици

ДО ДЕЙВИД,,,СОПОЛАНКО 10 ГОДИНИ САЩ УНИЩОЖАВАХА РАКЕТИТЕ СЪС СРЕДЕН РАДИУС И СС20. И ОБГАЗЯВАНЕТО НА СТАРА ЗАГОРА НА НАСЕЛЕНИЕТО.ДА ВСИЧКИ ГИ БЕШЕ СТРАХ ОТ БЪЛГАРСКТА АРМИЯ И ВЪОРЪЖЕНИЕ,А ТИ СИ ЗАМИНАВАЙ В АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ЖЕМИ.

Коментирай

емигранд

преди 4 седмици

ДО ДЕЙВИД,,,СОПОЛАНКО 10 ГОДИНИ САЩ УНИЩОЖАВАХА РАКЕТИТЕ СЪС СРЕДЕН РАДИУС И СС20. И ОБГАЗЯВАНЕТО НА СТАРА ЗАГОРА НА НАСЕЛЕНИЕТО.ДА ВСИЧКИ ГИ БЕШЕ СТРАХ ОТ БЪЛГАРСКТА АРМИЯ И ВЪОРЪЖЕНИЕ,А ТИ СИ ЗАМИНАВАЙ В АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ЖЕМИ.

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Благодаря на Иванов от името на всички българи, които са ,,знаещи,, ,за обоснованото Изложение( така го определям ) на фактите. Заставам зад него !

Коментирай

Лора Хаджиева

преди 4 седмици

СЛАВА НАТО!!! България е НАТО и НАТО е България! Сега вече господин Лилов няма да ме изтрие.А колко милиарда струва това членство на българския народ?

Коментирай

Really?!?

преди 4 седмици

Лилов, долен нагаждам, защо ми прилича мазната ти мутра на Осман Октай, да не сте братчеди?!?

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Ама едно от личните,подчертани , допълнителни обръщения от автора ме разсмя( може ли или това е провинение за триене ..?) Ето го - ,,Довечера на площад "Батемберг" ще има концерт , в който НАТО ще поздрави самите българи вместо партийните и властови сановници - чрез участието на джаз бендът на Върховното главно командване. ,, ..Вие кво се моткате из форума , а не сте на ,,Батенберг,, ..? Ама пак го прочете и ..осмислете..,ха ха ха

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Лилов не трие в момента, щото кълчи ,,джаз ритми ,, под звуците на НАТОВСКИЯ бенд..

Коментирай

BLIMAN

преди 4 седмици

Какво пишеге тук бе идиоти такива...? сега е момента да ги хванем тези всички мръсници за гушите и да ги наврем в гъза на кучето, където им е мястото...?

Коментирай

Васил

преди 4 седмици

Лилов като се накълчи на еврогейпарада ще трие цяла нощ коментари и после ще си чете пасквилите сам.

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Мое ,лично ,за което ,,кълченето,, е и причина да бъда изтрит..Та кое е важно , това явно е верую( авторът ви го казва) - ,,Повтарям - темата е тезата за българския интерес и ползи или неинтерес, а не кого мразите и любите. . ,, Разбрахте ли, вие не трябва да имате сърце ,българско , юнашко като Ботев, хм...! Не трябва нито ДА ЛЮБИТЕ, НИТО ДА МРАЗИТЕ !! По човешки, със сърцата си..Трябва да сте ,,войници,, на либерализма ,на НАТО... !

Коментирай

Посетител

преди 4 седмици

Адмирации за колегата Иванов!!! Подписвам се под всяка ваша дума! Лилов заплашва че щял да блокира коментарите. В такъв случай, ние НЯМА да четем писанията му. Танто за кукуригу...

Коментирай

Deliba6

преди 4 седмици

Нещо общо имаш ли със семката Лилова от БКП-то, бе помияр лизачески?! Едно време свирки на СССР, днес на САЩ... Все по големите "букви" си падате, А, душмани български!!!

Коментирай

Е л

преди 4 седмици

Предполагам, че е иронична статия. При жалки те уСпехи до които ни докараха

Коментирай

XYZ

преди 4 седмици

Само един болен мозък може да каже , че тези господа блестели на трибуната и изказвали мъдри мисли.

Коментирай

Бай Иван

преди 4 седмици

Няма да се учудя, че такива нагаждачи, като тоя помиярник, като дойдат руснаците той ще е най отпред с цветята и тиатата с мед да ги посреща! Срам нямаш ли бе лилов? То и в ибрикчийството трябва да имаш някакви граници!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.