БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ИДИОТИ!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/balgarite-ne-sa-idioti/15348 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ИДИОТИ!

Слугинските социологически агенцийки били установили с анкети, че почти всички българи (80%), не вярвали на твърденията на Васко Черепа от Дубай, че Н. Пр. Баце от с. Банкя, Горанов от с. Долни Дъбник и въобще гербаджиите били корумпирани и крадели милиарди от парите на народа. Това били долни лъжи и фейкове, Баце си бил много умен, честен и добър, въобще не крадял и не лъжел никога, рейтингът му стремглаво се вдигал до небето, стигнал 80%, и всички по света и у нас го много обичали и не можели без него никак.

Братя, истината е друга:

Този неграмотен селянин и неговите прости, алчни и крадливи тъпанари във властта, цецовци, цецки, цуцки, агенти на ДС, олигарси, домуси, горанчета, доганчета etc. погубиха България и я направиха най-бедната, най-болната, най-простата (по IQ), най-корумпираната, най-престъпната, най-покварената (според Bloomberg), най-умиращата (с най-висока смъртност и с най-много самоубийства и самозапалвания), най-нещастната (според ООН) и най-бързо намаляващата и демографски умираща и изчезваща (според Евростат, ЦРУ, ООН и др.) нация в света.

Тази истина я знаят, виждат я с очите си, 95% от българските пълнолетни граждани! Те вярват на Али Баба от Дубай, той казва верни неща.

Българите не са идиоти!

(Търсете и четете моите моите книги. Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com)

Акад Петър Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.