Фейсбук се забавлява с кампанията в подкрепа на Борисов

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/feysbuk-se-zabavlyava-s-kampaniyata-v-podkrepa-na-borisov/14371 SvobodnoSlovo.eu
Фейсбук се забавлява с кампанията в подкрепа на Борисов

Пиар тинк-танкът на ГЕРБ роди фейсбук кампания в подкрепа на силно разклатената харизма на премиера Бойко Борисов.

Всеки фен на партията и лидера й може да обнови профилната си снимка с надпис #Аз вярвам на Бойко Борисов.

За броени часове стотици хора, предимно на държавна и партийна служба, се врекоха във вярност на гербер №1.

Много други обаче искрено се забавляваха с кризисния пиар на управляващите. Особено силен интерес сред потребителите на социалните мрежи предизвика новата профилна снимка на председателя на парламента Цвета Караянчева. Под фотоса на дамата от Кърджали се е развихрила истинска лавина от стотици коментари, повечето от които са твърде нецензурни, за да бъдат цитирани или преразказвани. Фокусът на повечето от тях е върху обидните думи по неин адрес на глас, който силно наподобява на този на премиера Борисов в първия от изтеклите скандални записи.

"Отровното трио" на Арман Бабикян, проф. Велислав Минеков и адв. Николай Хаджигенов, което организира протестите за оставка на правителството, главния прокурор и предсрочни избори, също обнови профилната си снимка с посланието #Аз вярвам на Бойко Борисов. Само че самата снимка е от серията фотоси, за които се твърди че са от дома на премиера Бойко Борисов в резиденция Секвоя - добре известното нощно шкафче с пачки банкноти от 500 евро и пищов върху него.

Появи се и алтернативна кампания в подкрепа на правосъдния министър Данаил Кирилов, който запази поста си и след ремонта на кабинета. Много от потребителите на социалната мрежа са остро възмутени от факта, че премиерът Борисов му забрани да пише във фейсбук профила си след публикацията му за Спонджбоб Квадратни гащи. Според тях това е недопустимо ограничаване на свободата на словото.

И още един колаж с корпулентна подкрепа:

https://offnews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.