МУТРИ И ШАРЛАТАНИ

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/mutri-i-sharlatani/26456 SvobodnoSlovo.eu
МУТРИ И ШАРЛАТАНИ

Забравихме ли лозунга на протестите - "Мутри вън"? Не, паметта ни не е толкова къса! Мерзостта трябва да има някакъв предел, не може злодейската герберастка банда, която закопа България два метра под земята, сега да се явява в ролята на "спасител" на българския народ! Да надява "професорска" маска и да си пръска "експертен парфюм" върху срамотиите! Не може паплачта, която в дванайсет години изгреба до дъно държавата и я "прехвърли" в милионерските си банкови сметки, днес да ни обещава, че ще ни изтегли от дъното! И да размахва пръст, хвърляйки вината другиму, ако "не бъде подкрепена да състави правителство!" Чуваш ли, Боже? И ако чуваш - порази тая безсрамна шайка на място! Та това са уродите, които биеха младежите в "триъгълника на властта"! Те сега се готвят да "борят кризите", в които сами натикаха държавата! Вижте физиономиите им -  вече не приличат на човешки същества, а на образи от мултфилм на ужасите. Имат ли човешки облик Боко Тиквата, Деса Атанасова, Томислав Дончев, Делян Добрев? Муцуните им са на типични дегенерати, поразени от дебилизъм, колкото и в себе си да се смятат за "тарикати". Вижте ги как изглеждат в президентстото под портретите на българските възрожденци - като клан  макаци под ликовете на цвета  на хомо сапиенс. Родът человечески в лицето на герберастите се е катурнал много стъпала надолу - в ада. Всъщност така изглеждат всички партийни отрепки в нашата Сбирщина ("Народно Събрание"). Природата не може да бъде излъгана - жигът на престъплението е безпощаден. Това е печатът на антихриста.

Не мога да нарека Герб "вълча глутница", защото вълкът е достоен и горд звяр. Не мога да нарека Герб и стадо хиени, защото хиените не са в състояние да извършат такива чудовищни опустошения в своя хабитат. Герб напомнят чупакабри - митичните пъклени изчадия, които помитат всичко живо по пътя си и превръщат страната, в която вилнеят, в гробище с оглозгани кокали. Чупакабра е пратеник на сатаната в последните дни на човечеството. Неотдавна прочетох, че този чудовищен хибрид между животно и вампир вече се е появил.

И ние ще предадем Отечеството си отново в ноктите на чупакабрите? Те ще го бранят от измиране и заличаване? Бълнуваме ли? Тая напаст трябва да бъде обезвредена - нека да е с демократични средства, но завинаги. Тя не бива да се докосва до управлението. Отдавна настоявам Герб да бъде забранена като престъпна групировка, изначално създадена с цел грабеж. 

Туморът Герб трябва да бъде безжалостно изрязан и от местната власт, където се е окопал. Неговата надежда за възкресение е именно в местните феодали и несменяеми чиновници. Всички стъпала на държавната пирамида трябва да бъдат дезинфекцирани от тая зараза.

Нека българските граждани бъдат  нащрек. Никакви "експерти", Димитър Заковци, Събини Събеви, Прошко Прошковци и Трошко Трошковци не бива да се промушат, за да рапространяват смъртоносния вирус Герб в бъдеще. Тиквите не трябва да се възпроизвеждат под никаква мичуринска форма! Никаква Прошка ( Прошков)! Никаква легитимация! Никога повече Герб! Тази най-черна ера на националното предателство трябва да приключи веднъж завинаги.

Но какво да правим с шарлатаните, които са истинските наследници на Герб, въпреки демонстрираната от тях зрелищна алергия към "мафията" ? Простокирчовците ни бяха подмушнати като пощенска пратка с изпражнения под вратата - от същите българоубийци , които сътвориха чупакабрата Боко. А Радев, който днес се отрича от изтърсаците си, вчера гарантираше за тях. Полуизвинението на президента е елементарен трик за себеоневиняване. Не си измивай ръцете с едно "пролетарии от всички страни, извинявайте", Радев, защото тоя виц вече сме го слушали. Как утре ще дадеш втория мандат на шарлатаните? Защото - ако им го връчиш, извиненията ти към българския народ не струват пукнат грош. Позор за самия теб е да застанеш редом с шарлатаните и да им стиснеш ръцете под портретите на Ботев и Левски в президентството - след тия твои думи. Един държавен глава не трябва да лиже там, където е плюл.

Очаквам да измислиш нещо и да излезеш с чест ( поне остатъчна ) от тоя параграф 22, в който сам се оплете. И шарлатаните, както и мутрите, трябва да бъдат остракирани в България. Никаква власт - мястото им е в панделата! Нека се трепят един друг в килиите.

Колкото до "третия мандат" - не си длъжен да го връчваш! Вървим към избори! Или към извънредно положение!

Милена Върбанова

1 Коментара

Янислав Геров

преди 1 година

Браво - Милена, Бъди жива и здрава !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.