Настрадин Ходжа за цар Шахриар, п….та от Кърджали и свободните медии

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/nastradin-hodzha-za-car-shahriar-pta-ot-kardzhali-i-svobodnite-medii/15195 SvobodnoSlovo.eu
Настрадин Ходжа за цар Шахриар, п….та от Кърджали и свободните медии

Шехерезада мълчи драматично. Снощи не тя, а цар Шахриар разказа приказка. За европейския вилает, за кърджалийската проста п…а, дето управлява парламента, за Елена Йончева, зам.-министъра с „къща за тъща“ и прочие дреболии от живота. Беше много смешно. После стана много тъжно, някои плакаха.

Да видим, какво сме разбрали от изтеклия запис в YouTube.

Първо: Севда не е Шехерезада. Тя не е дъщеря на везира, а на милиционера. Освен това държавно-партийната й роля е да търчи покрай Шахриар и да заснема всекидневните му епични победи по пътя към съвършенството.

Второ: Приказките на Шахриар са много сУрави и кУрави и не са за всяка уста лъжица. И като стана дума за уста: Как е „простата п…а от Кърджали? Ехо, айде едно селфи, едно хорце, едно кючече… Кеф. А на бас, че няма да подаде оставка. Щастлива е да е такава, каквато казва цар Шахриар.

Трето: Имаме приказка, разказана от царя, но т.нар. „големи медии“ мълчат, все едно нямаме приказка. Което означава, че т.нар. „големи медии“ са свободни и никой не може да им влияе, като ту спира, ту пуска рекламно-финансовото кранче. Пълна, тотална, направо болезнена свобода на словото.

Четвърто: Май големият шишко няма търпение и почна да пуска записани приказки на цар Шахриар. Големият шишко обаче не знае какво ще стане следващата седмица. Нека е изненада…

Българи, чувствайте се озарени от народната власт, която ви води към сияйните върхове на идиотизма. Води ви за носа. К’во друго искате, п…и такива?!

Настрадин Ходжа-внук

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.