С книгата ”Винету” в ръка Анастас блокира кръстовище в София

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/s-knigata-vinetu-v-raka-anastas-blokira-krastovishte-v-sofiya/14352 SvobodnoSlovo.eu
С книгата ”Винету” в ръка Анастас блокира кръстовище в София

Гражданин блокира движението на ключово кръстовище, за да прочете ”Винету” в знак на протест. Анастас избира нестандартен начин да потърси промяната и има свой прочит на ситуацията в държавата.

"Искаш да убиеш приятеля на Винету? Тези ли думи или пък острият горд поглед на стария скаут предизвикаха желаното въздействие. Индианецът отпусна ръка, той приближи уста до ухото на Одет и заплаши - мълчи", прочете откъс от книгата Анастас.

"Аз самият съм я чел само като дете и в настоящия момент откривам, че точно като Библията мога да отворя на всяко място и това, което ще прочета, ще бъде съотносимо към настоящия момент", казва още Анастас Гьоков за Bulgaria ON AIR.

Затова Анастас сяда с ''Винету'' в ръка на една от горещите точки на протеста. Казва, че това е неговият начин да опише политическата картина в страната. Недоволството той намира за обяснимо след прекалено дългото търпение на хората.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.