Скандал! Борис Бонев слагал рога на Андрей Зографски – „Македончето” с палав гей от “Метрополитен”. Брани със зъби и нокти старите бордове в общинските дружества

От ВМРО настояват целите ръководство да бъдат премахнати и заменени с нови кадри

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/skandal-boris-bonev-slagal-roga-na-andrey-zografski-makedoncheto-s-palav-gey-ot-metropoliten-brani-sas-zabi-i-nokti-starite-bordove-v-obshtinskite-druzhestva-2/137964 SvobodnoSlovo.eu
Скандал! Борис Бонев слагал рога на Андрей Зографски – „Македончето” с палав гей от “Метрополитен”. Брани със зъби и нокти старите бордове в общинските дружества

От ВМРО настояват целите ръководство да бъдат премахнати и заменени с нови кадри

Нова LGBT драма тресе редиците на “добрите сили” в СОС научихме от кухнята, или по-точно – от спалнята на ППДБСС. Въпреки, че привидно шефът на “Спаси София” ловко маневрира между официалния си интимен другар Андрей Зографски по прякор “Македончето” и старата си тръпка Гергин, в последния месец в леглото му гастролирала нова звезда – палав гей, назначен от поне петилетка в общинското дружество “Метрополитен”. Въпреки, че все още не разполагаме с негова снимка, близки до двойката издадоха, че той се подвизавал там като архитект и бил изключително близък с настоящата управа на дружеството.

 

Заварката станала покрай агитацията за парламентарните избори през лятото, макар младежът да го раздавал привидно безпартиен.

Сексуалната авантюра на Бонев е една от причините ППДБСС да “извъртят дупето” на 360 градуса, отказвайки да подкрепят искането за тотална чистка на оядените членове в бордовете на общинските дружества.

 

Припомняме, че на днешното инфарктно заседание в СОС, именно десните, които по време на местния вот проглушиха ушите на избиратели с призиви за чистка на старите кадри на общинска заплата, днес те изненадващо запяха нова песен. Според кмета Васил Терзиев, чиято нежна ориентация вече не е тайна за никого, наследените от Фандъкова началници не трябвало да се пипат – правилно било те да продължават да прибират тлъсти заплати и да въртят далавери до провеждането на дълги и тегави конкурси с неясен край.

На обратното мнение са представителите на ВМРО и други политически сили в СОС. Според тях по-разумното решение е бордовете да се прочистят, а там да се назначат нови, неопетнени хора до провеждане на законови конкурси.

 

“Дали меко казано странното даване на заден за уволнението на оядените общински шефове от страна на Борис Бонев не е спазарено на поредната гей оргия с новия му тъпкач от “Метрополитен”, или някой директор го държи с още по-скандални компромати, отколкото можем да си представим?”, погавриха се общински съветници, недоумяващи какво е мотивирало шефа на “Спаси София” да скача срещу реформите, които сам предлагаше до неотдавна.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.