В КОЛОНИЯТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА СИ БЪЛГАРИН

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/v-koloniyata-e-prestaplenie-da-si-balgarin/3911 SvobodnoSlovo.eu
В КОЛОНИЯТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА СИ БЪЛГАРИН

Плавно и полека забравиха, че живеем в България. Вече колония. В която управлението е от чуждо посолство, а не от българския народ.

В колонията е престъпление да си българин и да имаш наглостта да се гордееш с това. Престъпление е да поставяш българските интереси над американските. Престъпление е да си против еднополовите бракове и прайдовете пред очите на децата ни. Престъпление е да защитаваш историята ни. Престъпление е да казваш, че Русия ни е освободила от турско робство, дори е престъпление да казваш, че е имало такова. Престъпление е да искаш България да е неутрална във войната между две големи държави. Престъпление е да не искаш да изпращаме оръжие на нацисти. Престъпление е да питаш защо подкрепяме нацисти и интересите на семейство Байдън в Украйна. Престъпление е да питаш защо американката се меси във външната и вътрешната политика на България и обикаля като цветарка по атомната ни елетроцентрала, службите, БНБ и прочие стратегически обекти. Престъпление е да питаш дали службите не се отчитат първо на нея, и дали не защитават първо американските интереси в България.

Нормалното се изкриви и огъна. Кога стана нормално българи да си слагат украинското знаме по профилии, сгради и на събития? Кога стана нормално да отричат убийствата на деца и запалените живи българи в Одеса и Донбас? Кога стана нормално да смятат, че Женевската конвенция за военноплениците не трябва да се спазва от Украйна и те имат правото да изтезават и осакатяват и скопяват пленените руски войници? Кога стана нормално ЛГБТ активисти да пращат руският посланик на...ами на /всички знаем къде/. Кога стана нормално адвокати да рекламирит детски книжки с еднополови двойки? Кога стана нормално български народни представители да са обвинявани и подигравани за това, че не искат България да се въвлича във война и да изпраща оръжия на чужда държава? Кога стана нормално за престъпление да е обявявано това, че не служиш на американското посолство?

Двойният стандарт и лицемерие са убийствени. Шалом не излязоха с декларация срещу Соломон Паси за отявлената му подигравка и закана с българския национален символ. Нито пък за обидата към православието, религията на голямата част от българите. Адвокатската колегия, имаща лошият късмет да приютява един Мравин, не повдигна дисциплинарно дело за диплпоматическия скандал неин представител да прати руският посланик на...ами на. Сервилните проамерикански медии не разследват и не задават въпроси защо депутати призовават да се включваме във войната, не питат защо украинското посолство набира доброволци в българската държава, за да води войната си. Просто изпълняват поръчките на Козяк.

В България вече е престъпление да си българин. Либерастки отрепки заявяват, че да си сложиш българското знаме на профила, е предателство и измяна. Неграмотни лакеи заявяват, че Самарското знаме е руско/холандско, с което явно показват, че образованието си са го пропуснали, поне това по история. Журналиститутки точат лиги по телевизията в опит да заслужат поредният бонус, даден от американските собственици на медиите.

България днес не е на българите. Всички, които го напомнят, са врагове на вашингтонската селищна система, дипломатическият корпус, Шалом, БХК и ДБ. Всички, които се борят за България, са отричани и тричани. Гости ни напомнят, че били в България шест века преди българите и явно заявяват претенции към земята ни, под оглушителното мълчание на медии и политици. Нацисти идват в България и нагло искат да ги издържваме, докато за българите е нормално да тънат в мизерия.

Но имам новина за всички тях. Няма да я бъде! Вашата няма да я бъде! Много пъти са се опитвали да ни поставят на колене. Но докато има и един българин на тази земя, Вие няма да успеете!

Да живее България! Няма да се предадем, няма да се откажем!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.